Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів: настільний теніс
2019-03-11

9 березня 2019 року в спортивному залі ЗОШ №1 пройшли змагання з настільного тенісу в залік міської Спартакіади трудових колективів. В змаганнях взяли участь вісім трудових колективів. Перед початком змагань було проведено жеребкування і команди були поділені на дві підгрупи. Напружена боротьба розпочалась вже на попередньому етапі.

Як в одній так і в іншій підгрупі боротьба за перше місце розгорілася дуже напружена. В зустрічі між Володимиром Ведмідем та Андрієм Передерієм виявився переможець в грі між командами працівників освіти та командою держустанов. З рахунком 2 : 1 перемогли освітяни і вийшли в фінал. В іншій підгрупі аналогічна ситуація склалася в грі між командами ПАТ "Армапром" і командою 3 ТВУЗ, в якій також з рахунком 2 : 1 перемогли представники команди 3 ТВУЗ. Досить несподівано невдало виступила команда ПрАТ "Миргородкурорт", яка була укомплектована одними з провідних тенісистів міста. Але найбільш напружена боротьба точилася при визначенні призових місць. В зустрічі за третє місце в напруженій боротьбі команда Держустанов поступилася представникам ПАТ "Армапром". У фінальній зустрічі між командами 3 ТВУЗ та командою працівників освіти переможець визначився вже після двох зустрічей, які виграли представники 3 ТВУЗ, тож третя гра, в якій переміг Володимир Ведмідь, вирішального значення не мала. Також необхідно відзначити команду 3 ТВУЗ, які в минулому році поступилися освітянам, а в цьому змогли взяти реванш. Команда виступала в складі Олени Владімірової, Ігоря Богатиренка та Дмитра Лисенка. Всі учасники висловлюють подяку директору Валентині Василівні Фененко та викладачу фізичного виховання Юрію Васильовичу Тимченку за чудові надані умови для проведення змагань. Після чотирьох видів  Спартакіади впевнено лідирує команда 3 ТВУЗ, на другому місця розташувалася команда працівників освіти, а третє місце продовжує посідати  команда працівників ТОВ "Енергофінанс".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]