Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Моніторинг стану факторів зовнішнього середовища
2021-06-08

Згідно з  планом моніторингових досліджень по Миргородській міській ТГ на 2021рік, Миргородським МВПЛД ДУ «Полтавський ОЛЦ МОЗ України» за період з 31.05.2021 р.  по 04.06.2021 р. було виконанано такі перевірки:

  1. Води з поверхневих водойм в місцях водокористування (р.Хорол):
  • на мікробіологічні та санітарно-хімічні показники досліджено  4 проби води, а саме: міський пляж КП «Спецкомунтранс», зона відпочинку біля Грензавода, зона відпочинку біля парку «Слава»,  с. Рибальське. Індекс лактозо-позитивних паличок не перевищував встановлену норму (не більше 5000ЛКП) і складав відповідно 1200 ЛКП, 1200ЛКП, 1300ЛКП, 1500ЛКП. Санітарно-хімічні показники не відповідали по забарвленості.
  1. Питної води з міського водогону:
  • на мікробіологічні показники досліджено 10 проб води, без відхилень

на санітарно-хімічні показники досліджено 10 проб води, в яких визначено перевищення гранично-допустимих концентрацій фторидів та хлоридів, що не відповідає ДСАНПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» та є характерним для природнього складу води з бучакського водоносного горизонт.

  1. Кибинська гімназія та структурний підрозділ ЗДО «Берізка»:
  • води питної із водогону на мікробіологічні показники досліджено 2 проби та 1 проба води очищеної, без відхилень;
  • на санітарно-хімічні показники досліджено 2 проби та 1 проба води очищеної, вода питна з водогону в Кибинській гімназії та структурному підрозділі ЗДО «Берізка» не відповідає ДСАНПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» по вмісту фторидів та хлоридів, що є характерним для природнього складу водоносного горизонту;
  • змивів із столового посуду, приборів на наявність санітарно-показової мікрофлори – 20, згідно  результатів мікробіологічних досліджень змивів із посуду, столових приборів та кухонного інвентарю в 4 змивах, відібраних в структурному підрозділі ЗДО «Берізка» виділені бактерії групи кишкової палички.
  • харчових продуктів:
  • на мікробіологічні показники  досліджено 2 проби готових страв, без відхилень;
  • на санітарно-хімічні показники досліджено 2 обідні страви для визначення коефіцієнту виконання енергетичної цінності, без відхилень.

Досліджено овочів врожаю 2020-2021року на вміст нітратів – 4 проби, без відхилень.

Проведено 10 замірів параметрів мікроклімату та 18 замірів рівнів освітленості в класних та групових кімнатах.

  1. Питної води з шахтних (трубчастих) колодязів, яку споживають вагітні жінки: розглянуто 3 звернення. Згідно результатів досліджень  у 2 пробах визначено перевищення концентрації нітратів в 5,0 та 1,6 рази в порівнянні з нормативним показником.Вагітним надані рекомендації, щодо небезпеки вживання питної води з перевищеним вмістом нітратів для здоров’я майбутньої дитини. Інформація також направлена до жіночої консультації.
  2. Проведено 15 вимірювань (Миргород) потужності експозиційної дози гамма-випромінювання - потужність експозиційної дози гамма-випромінювання місцевості становить від 11 до 16мкР/год, що не перевищує нормативних значень.

 

Усі зацікавлені особи проінформовані про результати проведеного моніторингу, при необхідності  надавались рекомендації.

 

Завідувач Миргородського МВПЛД

ДУ «Полтавський ОЛЦ МОЗ України»

Я.М.Степанько

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]