Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні
2018-06-18

18-19 червня у Миргороді проходить семінар-тренінг на тему "Верховенство права в діяльності органів місцевого самоврядування в Україні" у рамках Шведсько-українського проекту, що реалізується Академією Фольке Бернадотта за фінансової підтримки Швеції.

Керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко подякувала за співпрацю з міжнародним проектом та за практичну допомогу у безпосередній роботі посадових осіб. На першому етапі співробітництва було презентовано результати дослідження стану якості надання адміністративних послуг в Миргороді. Черговим кроком  стало навчання для органів місцевого самоврядування та представників громадськості зі врахуванням виявлених проблем.

Уроки "належного урядування" проводять тренери з Києво-Могилянської академії. Вони розповідають посадовим особам органів місцевого самоврядування, як підвищити рівень знань і професійного розуміння поняття та принципів верховенства права як однієї із головних засад ефективного публічного адміністрування, спрямованого на захист прав людини та демократії, на рівні місцевого самоврядування. На прикладі конкретних видів послуг надання адміністративних пояснюють принципи верховенства права у безпосередній діяльності.

Довідково: З 2014 року проект Академії Фольке Бернадотта "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні" за підтримки Шведського агентства з міжнародного розвитку та співпраці (Sida) сприяє запровадженню і дотриманню верховенства права в місцевому самоврядуванні. Містами партнерами проекту є 16 міст, а серед них і Миргород. Партнерами проекту виступають національний університет "Києво-Могилянська академія" та соціальна агенція "ФАМА".

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]