Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Концерт скрипкової музики
2018-04-03

1 квітня 2018 року в Миргородській дитячій школі ім. А.П.Коломійця відбулась творча зустріч з доцентом Національної музичної академії України ім. П.І.Чайковського Мирославою Которович та концерт за участі студентів. Чарівний світ музики  подарували слухачам студенти Національної музичної академії ім. П.І.Чайковського: Тарасова Д., Клименко Б., Гончарова Ю., Закаблук М., Борецький А., Василюк І.(концертмейстер Строчан Н.М.) та Народний артист України Ігор Саєнко (баян).

Особливим подарунком слухачам був  виступ випускниці Миргородської дитячої музичної школи ім.А.П.Коломійця Закаблук Марини (клас викладача Штангеєвої В.Ф.), нині студентки Національної музичної академії ім. П.І.Чайковського, клас доцента Мирослави Которович.

         На концерті звучали твори Паганіні, Венявського, Сарасате та других видатних композиторів. Шедеври скрипкової музики прозвучали віртуозно, піднесено.

         Витончено, проникливо  прозвучав дует скрипки і баяна у виконанні Мирослави Которович та Ігоря Саєнка. Після концерту всі слухачі перебували у весняному піднесеному настрою.

 

Завідувач відділу оркестрових

інструментів Л.І.Сидоренко

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]