Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання громадської ради
2017-04-28

27 квітня 2017 року в приміщенні Миргородського краєзнавчого музею відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

На порядок денний було винесено наступні питання:

  1. Діяльність інспекції з благоустрою.
  2. Вибір представника до громадської ради госпітального округу.
  3. Інформація про проведення рейдів по контролю за дотримання перевізниками графіків руху.

По першому питанню інформував начальник Інспекції з благоустрою Володимир Поцяпун. Він розповів про діяльність реформованої інспекції, повноваження інспекторів, боротьбу з незаконною торгівлею рибою, забрудненням прибережної зони, безпритульними собаками та ін.

Наступним питанням було вибір представника до громадської ради госпітального округу. На дану посаду було висунуто 3 претендента, але Юрій Хавер зняв свою кандидатуру. Після виступів двох інших кандидатів, Віктора Овчаренка та Ніни Дрімайло, більшістю голосів було вибрано голову громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради Ніну Дрімайло.

З приводу проведення рейдів по контролю за дотримання перевізниками графіків руху присутніх проінформував Володимир Луценко. Він повідомив про наявність фактів порушення перевізниками графіку руху у вечірній час. Щоб вирішити цю проблему, членами громадської ради було вирішено звернутися до міського голови з пропозицією провести зустріч членів спеціальної робочої групи по контролю за виконанням умов договору на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики та представниками перевізників.

Наступне засідання було вирішено провести 29 червня 2017 року.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]