Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акція "Школярик"
2021-09-01

День знань – найголовніше свято нового навчального року. До цього дня батьки готуються заздалегідь, але на жаль, не всі мають змогу забезпечити свою дитину новеньким пеналом, фарбами, зошитами та пластиліном. І для таких сімей, які потрапили в складні життєві обставини, центр соціальних служб Миргородської міської ради за підтримки міського голови Сергія Соломахи традиційно провів щорічну акцію «Школярик». В цьому році коштом  місцевого бюджету придбано канцелярське приладдя для 76 дітей із сімей Миргородської міської територіальної громади, які перебувають на обліку в центрі. 

Набори для школярів формувались за віковою категорією. Дуже приємно, що цьогоріч до допомоги сім`ям, які перебувають в складних життєвих обставинах, долучилися і спонсори. Ювелірна компанії ZBIRD (керівник Сергій Шевченко) придбала 50 подарункових наборів із шкільним приладдям. 

Працівники  віддлілу "Служба у справах дітей"  до початку нового навчального року привітали  дітей позбавлених батьківського піклування, які проживають в сімях опікунів та проживають на території миргородської громади. За кошти міського бюджету в сумі були закуплені 62 набори канцелярських товарів та вручені до початку нового навчального року.

А ще першокласникам з багатодітних родин, де виховується 5 і більше дітей, управлінням освіти, молоді та спорту за кошти місцевого бюджету придбано і передано 20 подарункових сертифікатів на придбання канцелярських товарів. Відтак школярі та їхні батьки зможуть придбати саме те, що їм необхідно для навчання.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]