Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Петрівцях попрощалися з волонтеркою Ельвірою Щемур
2022-03-21

Від початку повномасштабного вторгнення в Україну російські окупанти вбили тисячі мирних українців. Нелюди не щадять ні дітей, ні дорослих. Від авіабомб та ракет варварів гинуть невинні люди. У селі Петрівці Миргородської міської територіальної громади  попрощалися з  Ельвірою Щемур, яка загинула під час бомбардування Харкова.

Щемур Ельвіра Русланівна була  студенткою  3 курсу Харківської юридичної академії ім. Я. Мудрого, волонтеркою в штабі національної оборони Харківщини, загинула 01.03.2022 року під час бомбардування міста під уламками Харківської ОДА.  

    Народилася дівчина 25 листопада 2001 року на Закарпатті. Навчалася в Петрівцівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів з  1 по 11 клас. Закінчила школу в 2019 році, отримавши золоту медаль. Була прикладом для всієї школи, завзятим організатором добрих справ.  Займала активну життєву позицію. Мудра та виважена, Еля вражала оригінальністю, винахідливістю та креативністю. Ця позитивна, завжди з чарівною посмішкою дівчина ніколи не пасувала перед труднощами. Багато працювала над собою - і це давало результати. Вона перемагала в предметних олімпіадах і конкурсах районного та обласного рівня, була активною учасницею КВК. Ельвіра - гордість  школи, неодноразово обиралася учнівським президентом закладу. Не байдужа до чужого горя, прагнула допомогти тим, хто цього потребував. Уміла заспокоїти і підбадьорити. Завжди мала власну точку зору. 

   Отримавши високі бали за результатами ЗНО, вступила до Харківської юридичної академії на факультет «Прокуратура». Ставши студенткою, Ельвіра не лише відмінно навчалася, а й була активісткою та патріоткою,  брала участь у всіх можливих акціях та демократичних подіях Харкова.Тому її  залучали до роботи в правозахисних міських організаціях. Свідомо надихала та мотивувала усе волонтерство. За нею тягнулися люди і ставали пліч-о-пліч на захист свободи та незалежності України.

У складний для країни час  не могла стояти осторонь і зробила свідомий вибір  -  стала волонтером у штабі оборони Харківщини.  Молода дівчина поклала найголовніше – своє життя  за мир, за рідну землю, за кожного з нас. У неї мало бути велике майбутнє, аби не страшне слово війна… Нелюди, що прийшли на нашу землю, обірвали молоде, квітуче, повне сил та енергії життя. І тому, хто це зробив,  ніколи не забудемо й не пробачимо ….   Такою її запам’ятають жителі територіальної громади.

Спочивай з миром, Елю.  У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім’ї та рідним, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести Ваше родинне горе.

Царство Небесне... Вічна і світла пам'ять…

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]