Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У громаді попрощалися із Героєм Миколою Пелихом
2023-02-24

24 лютого у нашій громаді попрощалися із молодим, але відважним солдатом Миколою Пелихом. 16 лютого 2023 року в жорстокому бою біля населеного пункту Діброва Луганської області командир третього відділення аеромобільного батальйону військової частини А 2120 Микола Григорович загинув. 

Микола Григорович народився 18 травня 1999 року.  Він ріс відкритим, працьовитим і доброзичливим хлопцем. Змалку цікавився технікою. Після закінчення Хомутецької школи Микола вивчився на тракториста у Миргородському професійно-технічному училищі № 44.
Своє двадцятиріччя зустрів у лавах Збройних Сил України, приєднавшись за контрактом до 81-ої окремої аеромобільної бригади  Десантно-штурмових військ ЗСУ. З 2019 року Микола Григорович вбирав у себе гарт, мужність і незламність десантника.
«Народжені перемагати!» - під цим гаслом Микола Пелих разом із побратимами нищив ворога, гнав окупанта з рідної землі і наближав нашу перемогу. Нажаль, бій з переважаючими силами противника біля села Діброва Сєверодонецького району Луганської області став останнім для Героя.  Про це розповів начальник групи морально–психологічного забезпечення Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, капітан Богдан Зубченко.
"Перестало битися серце сміливого воїна, справжнього друга, люблячого сина. Залишилася без батька маленька донечка Вероніка. Розділяємо горе і щиро співчуваємо родині. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести родинне горе. Схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Українського Захисника, гідного сина нашого незламного народу.  Вічна слава захиснику України Миколі Пелиху! Своїм життям він наблизив нашу перемогу, яка безперечно за нами, бо за нами правда!"- сказав у скорботній промові секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]