Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Студентам Університету третього віку вручили сертифікати про проходження комп’ютерної грамотності
2019-09-06

Знання комп’ютера потрібні кожній людині незалежно від віку. Сучасна молодь і люди середнього віку не уявляють свого життя без комп’ютера, мобільного телефону чи планшета. Діти вільно користуються чудесами техніки, а багатьом старшим людям усе здається незбагненно складним. Сьогодні вже досить часто можна побачити людей поважного віку з мобільним телефоном, а ось комп’ютер для більшості з них залишається важкодосяжною в усіх сенсах річчю. Люди, які освоїли інтернет та активно користуються ним, значно покращують свій мозковий кровообіг та продовжують життя.

Завдяки місцевій програмі «Місто активних громадян» та фінансовій підтримці із місцевого бюджету у рамках проекту «Простір вільного розвитку літніх людей» дев’ять слухачів Університету III віку мали можливість навчатися комп’ютерній грамотності у центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді протягом трьох місяців. Цим студентам по-доброму можна позаздрити, бо їхнє життя стало ще більш насиченим і яскравим. Головна мета курсів - навчити старших людей не боятися комп’ютера і користуватися сервісами, які можуть полегшити їм життя. Студенти Університету III віку мали можливість ознайомитися з основами роботи за комп’ютером, отримали практичні навички, які використовують для відправлення копій документів, безкоштовного зв’язку з друзями і родичами за кордоном, читання газет в електронному вигляді, перегляду улюблених фільмів. Фахівець із соціальної роботи Валентина Донцова навчила підопічних Територіального центру користуватися гаджетами та додатками, спілкуватися у соціальних мережах, сплачувати комунальні послуги, користуватися електронною поштою, записуватися на прийом до лікаря не виходячи з дому. Наші студенти з великою наполегливістю, завзяттям та ентузіазмом довели, що при бажанні комп’ютерні науки піддаються в будь-якому віці та продемонстрували на практиці свою майстерність.

Із закінченням курсів слухачів привітали головний спеціаліст відділу муніципальних ініціатив Анна Саєнко, директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вікторія Максимова та фахівець із соціальної роботи Валентина Донцова, побажавши їм подальших успіхів у вивченні комп’ютерної грамотності та вручили сертифікати про успішне закінчення курсів і подарували екоторбинки.

Наприкінці заходу підопічних Територіального центру пригощали чаєм, кавою та всілякими смаколиками, від чого вони залишились дуже задоволені та від щирого серця дякували організаторам, повідомили в Терцентрі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]