Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Скарбниця талантів і осередок культурного відпочинку
2021-02-11

Без сумніву, кожна дитина у школі прагне не тільки здобувати знання, а й виявити свої здібності та таланти, навчитися культурно відпочивати та розважатися. Завдання кожного педагога – не лише різнобічно розвивати  особистість учня, а й створити для цього комфортні умови. Саме для задоволення духовних та естетичних потреб кожної дитини спрямований проєкт Миргородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 «Культурно-просвітницький простір».

Ініціатором проєкту стала педагог-організатор Магденко Л. Є. Втілення ідеї у життя тривало з вересня по січень 2020-2021 навчального року. Проєкт має на меті оновити актову залу школи, яка втратила свій належний вигляд, створити там безпечні та затишні умови.

   Осередок, змодельований у проєкті, може слугувати не тільки місцем для проведення різноманітних заходів для учнів школи, а й для організації батьківських форумів, зборів і свят для жителів мікрорайону «Мінзаводський» і вихованців ДНЗ №5 «Сонечко».

    Ідея багатофункціонального культурно-просвітницького простору  передбачає  дві необхідні зони: мистецьку (стільці, демонстраційне обладнання) і музично-театральну (сцена, декорації, екран, звукове та  проєкційне обладнання).

    Зроблено  чимало. На сьогодні відремонтовано  стіни, стелю, встановлено  проєктор та ролети на вікна, оформлено сцену і пофарбовано стіни. Колишня актова зала крок за кроком перетворюється у сучасний комфортний простір для розваг і відпочинку, демонстрації креативу та  цікавих форм і методів виховання підростаючого покоління.

   Сподіваємося, що незабаром  кожен матиме чудову нагоду завітати до диво-зали, що вабить не лише своєю красою і розкішшю, але й доводить, що у третій школі учні не лише навчаються, а й  із користю відпочивають, несуть заряд позитиву  та творчості, духовно збагачуються, передають естетичні цінності наступним поколінням.

                                 

 

                                 

        

          Ірина Арендаренко,

учитель Миргородської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3  

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]