Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Щодо створення Єдиного центру комунального сервісу в Миргородській громаді
2021-03-10

У Миргороді планують створити Єдиний центр комунального сервісу. Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету, що відбувся 10 березня, на якому і  відбулася презентація такого проєкту керівником КП "Миргородводоканал" Олегом Говорухою. За словами доповідача, тривалий час команда фахівців працювала над цієї ініціативою, яка передбачає створення відокремленого підрозділу без статусу юридичної особи – Філії «ЄДИНИЙ ЦЕНТР КОМУНАЛЬНОГО СЕРВІСУ» комунального підприємства «Миргородводоканал» для адаптації абонентського обслуговування споживачів комунальних послуг підприємств Миргородської міської ради: «Миргородводоканал", "Миргородтеплоенерго", "Спецкомунтранс", "Миргородська управляюча компанія".

Зокрема, передбачається створення єдиної бази послуг та віддалених додаткових робочих місць на території міста, а згодом для зручності споживачів і на території громади. Підприємство отримало ліцензію для такого виду діяльності і сподівається, що на черговій сесії депутати підтримають відповідне рішення. Для оптимізації та вдосконалення процесу абонентського обслуговування споживачів комунальних послуг виконавчий комітет міської ради ініціював створення такого Центру. Після обговорення цього питання, міський голова Сергій Соломаха підтримав  таку ініціативу, яка давно працює у великих містах, та може бути  реалізована і в Миргородській громаді.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]