Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підсумки виконання Плану реалізації стратегічних напрямків економічного та соціального розвитку громади за 2022 рік
2023-05-17

Підсумки виконання Плану реалізації стратегічних напрямків економічного та соціального розвитку Миргородської міської територіальної громади у 2022 році підбили на засіданні виконавчого комітету, який відбувся 17 травня. За словами начальника відділу економіки та туризму Олени Гавловської, у межах виконання Плану заходів на 2022 рік передбачалося до реалізації 80 проєктів на загальну суму понад 288 млн. грн за всіма  напрямами та галузями, але через повномасштабне російське вторгнення вдалося реалізовувати 17 проєктів.

Найбільшу кількість проєктів втілено за Програмою"  Формування екобезпечного соціально-культурного простору Миргородської міської територіальної громади " (11 проєктів на суму 46,3 млн. грн), які спрямовані на   поліпшення  соціальної,  дорожньо-транспортної,  комунальної інфраструктури та безпеки громадян.  За Програмою "Розвиток лікувально-бальнеологічної та рекреаційно-туристичної сфери" реалізовано 4 проєкти на суму майже 34 млн.грн, які спрямовані на  покращення медичного  обслуговування та покращення матеріально – технічної бази.

Зокрема, на виконання "Концепції розвитку системи охорони здоров'я Миргородської міської територіальної громади",  кошти були використані для  забезпечення сталого функціонування медичних закладів громади та своєчасного надання населенню громади медичних послуг, облаштування пункту обігріву, облаштування укриття та придбання медичного обладнання.

З метою покращення матеріально технічної бази лікарні у 2022 році  були проведені роботи по капітальному ремонту приміщень інфекційного відділення КНП «Миргородська лікарня інтенсивного лікування».  Виконані  роботи з  внутрішнього оздоблення приміщень,  монтаж внутрішні інженерних мереж, заміни віконних та дверних блоків. У минулому  році  освоєно  6,8 млн. Роботи з реалізації проєкту у 2022 році не були завершені в зв’язку з введенням воєнного стану в Україні. На даний час проводяться заключні роботи і  об'єкт буде введений в експлуатацію в 1 півріччі 2023 року.

На виконання завдання "Телемедицина, як метод покращення надання медичних послуг в Миргородській міській територіальній громаді" по програмі  ЮНІСЕФ  на суму 1,5 млн. грн закуплено 11 комплектів телемедичного обладнання, яке дасть можливість дистанційно отримувати висококваліфіковану медичну допомогу  та якісні медичні послуги.

За програмою "Розвиток бізнесу та зеленої економіки" реалізовано 2 проєкти на суму 78 тис.грн.

Питання  якісної і  сучасної  освіти також  є  одним із  ключових пріоритетів розвитку Миргородської громади. Тож з метою створення належних умов для забезпечення якісної освіти Миргородської міської територіальної громади у минулому  році  були використані кошти  в сумі 1,1 млн грн  для забезпечення підвезення дітей до 8 закладів освіти  та на обслуговування системи "Моя школа" у 15 закладах  освіти. Було реалізовано також і 2 проєкти по покращенню матеріально – технічної бази на загальну суму 15,8 млн. грн.

Щодо  соціальної підтримки пільговим категоріям населення,  та а  фінансування  напрямків  Програм  у  2022  році  з  місцевого   бюджету  спрямовано  4,8  млн  грн. 

Інфраструктурний розвиток нашої громади та своєчасне реагування на надзвичайні ситуації та їх ліквідації - також  пріоритетні напрями. На цивільний захист у 2022 році отримано допомогу від проєкту  USAID «Говерла»   на суму  2367,5 тис.грн.

За словами Олени Гавловської, нині структурними підрозділами міської ради розглядається можливість  адаптувати нереалізовані проєкти до вимог та викликів сьогодення і втілити їх  у 2023-2024 роках.

Звіт про результати проведення  моніторингу Плану реалізації стратегічних напрямків економічного та соціального розвитку Миргородської міської територіальної громади на 2021-2024 роки за 2022 рік на засіданні схвалили. Його буде винесено  на затвердження чергової сесії міської ради.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]