Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до Дня Соборності
2018-01-17

Загальноміський захід до Дня Соборності відбудеться 22 січня об 11.00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку. Вшануванню історичної дати будуть присвячені низка заходів, які організують у закладах культури та освіти. Про це зазначили на тематичній нараді, яку провів заступник міського голови Борис Баришполець.

22 січня 1918 року Українською Центральною Радою було прийнято Четвертий Універсал – державно правовий акт, що проголошував незалежність Української Народної Республіки від Росії. 22 січня – у день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки у 1919 році – Україна відзначає День Соборності. 29 січня 2018 року – 100-річчя бою на залізничній станції Крути між військовими підрозділами Української Народної Республіки та російською більшовицькою армією під командуванням М. Муравйова.

«Червоною ниткою» через сплановані відділами різні заходи проходитиме ідея: від соборності українських земель до соборності дій політичних сил, громадськості, всіх поколінь.

Начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік повідомила, що впродовж січня відбудеться низка виховних та спортивних заходів, присвячених вказаним вище датам.

Борис Баришполець дав доручення сконтактувати з громадськими організаціями й з’ясувати їхнє бачення щодо відзначення свят і пам’ятних дат, урахувати пропозиції громади.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]