Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородський Центр надання адміністративних послуг отримав нові меблі
2019-09-03

У 2018 році Миргородський ЦНАП став учасником І Фази впровадження Програми "U-LEAD з Європою" в частині створення центрів надання адміністративних послуг. 5 березня 2019 року підписано "Угоду про партнерство" між Проектом "U-LEAD з Європою" та міською радою. Завдяки Проекту Ю-ЛІД з Європою  та грантовим коштам Миргородський Центр надання адміністративних послуг отримав нові меблі.

Зони прийому та очікування вже облаштували новими офісними меблями. Оновлено також буде побутову кімнату для персоналу і кабінет, де буде приймати пенсійний фонд та управління праці. У закладі передбачено все, щоб прийом громадян відбувався відкрито, прозоро і в комфортних умовах.

Сьогодні у ЦНАПі працює принцип взаємозаміни, усі працівники уніфіковані та можуть надати консультацію з кожної адміністративної послуги та прийняти відповідний пакет документів. Адміністраторами також надаються "миттєві послуги", а саме інформаційні довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та витяги з Державного земельного кадастру про земельні ділянки, що дає можливість громадянам економити свій час і відразу отримати результат послуги, розповіла керівниця ЦНАП Оксана Рудченко.

Загалом у Миргородському ЦНАПі надають 171 послугу. Кожного дня тут обслуговують близько 250 людей. Завершити доукомплектування закладу необхідним обладнанням і програмним забезпеченням планують до середини жовтня.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]