Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Медична рада: обговорили перспективні плани
2021-04-21

21 квітня за участю виконуючого обов'язки міського голови Олександра Острянина відбулося засідання медичної ради на базі КНП "Миргородська лікарня інтенсивного лікування". У обговоренні поточних питань, алгоритму їх вирішення та планування перспективних заходів в галузі охорони здоров'я взяли участь представники всіх ланок медичної сфери, начальник відділу охорони здоров'я Сергій Михайленко, представники Миргородського міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень Державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я  України».

Розвиток галузі охорони здоров'я визначено одним із пріоритетних напрямків в розвитку Миргородської громади,  спілкуючись із членами медичної ради акцентував Олександр Острянин. Тому це питання перебуває на щоденному контролі міської влади. Це значить, що  влада буде  максимально підтримувати цю галузь, але водночас буде і посилений контроль за використанням коштів, а також за якістю надання медичних послуг населенню. Безумовно, сьогодні велика подяка лікарям, які в непростих умовах сьогодення, лікують хворих.  Разом з тим, перспективні завдання ставлять також високі вимоги для того, щоб у подальшому  вторинна ланки медичної допомоги запрацювала на повну силу, з використанням сучасного обладнання. У поточному році з міського бюджету на медицину виділено більше 7 млн. грн. За програмою "Велике будівництво" триває реконструкція приймального відділення під відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги, яке  розраховане на цілодобовий прийом хворих для ургентної та планової госпіталізації, надання медичної допомоги при само зверненнях населення. Відділення, яке планують ввести в експлуатацію вже влітку, буде укомплектоване сучасним професійним обладнанням, що дасть можливість жителям всього Миргородського району безкоштовно проходити обстеження. Для цього керівництву лікарні необхідно вирішити питання підбору кваліфікованих фахівців.

Найближчим часом буде вирішено питання щодо забезпечення лікарів комп'ютерною технікою, що дасть можливість працювати в єдиній мережі з електронними картотеками пацієнтів. Серед завдань, які потребують невідкладного вирішення ще й такі:  розширення  пакету  медичних послуг, які надаватимуться за Програмою медичних гарантій у 2021 році за відповідними напрямами медичної допомоги та  вакцинування медичних рацівників і населення; залучення медичних працівників для роботи в  міській лікарні. 

Заступник головного лікаря з медичних питань Лариса Наумова проінформувала про роботу лікарні, розповіла про доплати медпрсоналу, який  працює з ковідними хворими. Також було озвучено низку поточних питань по кожному відділенню та обговорено шляхи їх вирішення.

Підсумовуючи зібрання Олександр Острянин зауважив, що з боку міської влади буде  зроблено максимально все для того, щоб  міська лікарня розвивалася та осучаснювалася,  незважаючи на всі виклики сьогодення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]