Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«єМалятко» відтепер і в Миргородському ЦНАП
2020-06-04

Віднині жителі міста і району можуть оцінити переваги прогресивної послуги Міністерства юстиції  «єМалятко». Великий спектр послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану тепер можна отримати у Центрі надання адміністративних послуг Миргородської міської ради. 3 червня у кабінеті міського голови Сергія Соломахи було підписано Меморандум про співробітництво між Миргородською міською радою та Північно-Східним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м.Суми) щодо надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

Меморандумом передбачено впровадження в Миргородському ЦНАП комплексу послуг: видача свідоцтва про народження дитини,

присвоєння дитині унікального номера запису в Єдиному демографічному реєстрі та реєстраційного номера облікової картки платника податків. На державному рівні в подальшому також передбачено такі послуги: реєстрація місця проживання дитини, реєстрація багатодітної сім'ї та отримання соціальної допомоги при народженні дитини.

Під час спілкування з працівниками ЦНАП керівник цього відділу Оксана Рудченко та керівниця Миргородського міськрайонного відділ ДРАЦС Ніна Марцинковська обговорили робочі питання щодо надання комплексної послуги жителям міста та району.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]