Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
5 закладів дошкільної освіти у проєкті ООН ЮНІСЕФ
2023-05-12

Проєкт «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ КРИЗИ В УКРАЇНІ» реалізує Всеукраїнська громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – (програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни. Програма спільно об’єднує зусилля ЮНІСЕФ з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором, бізнес-партнерами заради кожної дитини  в Україні. Даний проєкт триватиме до 23.09.2023р.

Мета проєкту – активне залучення дітей, зокрема старшого дошкільного віку, які не відвідують заклади дошкільної освіти з різних причин, до дошкільної освіти з метою забезпечення їм доступу до якісної дошкільної освіти в умовах війни, сприяння набуттю дітьми компетентностей, передбачених Державним стандартом дошкільної освіти; навчання педагогів та підтримка батьків.

До проєкту залучено 5 закладів дошкільної освіти Миргородської міської територіальної громади. Із 1 травня 2023 року розпочали роботу:

- ЗДО № 2 «Оленка» (ясла-садок) комбінованого типу Миргородської міської ради Полтавської області;

- ЗДО № 7 «Яблунька» (дитячий садок) Миргородської міської ради Полтавської області;

-  структурний підрозділ – заклад дошкільної освіти (дитячий садок) «Промінчик» Гаркушинської гімназії Миргородської міської ради Полтавської області.

  У червні педагоги ЗДО № 12 «Світлячок» (ясла-садок) Миргородської міської ради Полтавської області та структурного підрозділу – закладу дошкільної освіти Миргородської гімназії № 2 «Гелікон»  підхоплять ініціативу та розпочнуть заняття з дітьми 5-6 річного віку, які не відвідують ЗДО та з дітьми ВПО.

 Для успішної роботи з дітьми дошкільного віку організаторами проєкту передбачено забезпечення кожного учасника (заклад) ігровим обладнанням. Педагоги закладів дошкільної освіти сприятимуть набуттю компетентностей дітьми старшого дошкільного віку відповідно до вимог Державного стандарту дошкільної освіти - Базового компонента дошкільної освіти перед вступом до школи та забезпечуватимуть педагогічну підтримку батькам.

Регіональний тренер, директор ЗДО № 2 «Теремок» Заводської міської ради Олександр Дроб’язко та консультант КУ ЦПРПП Миргородської МР Любов Гречка  надаватимуть педагогічним працівникам ЗДО громади консультації в підвищенні їх кваліфікації, здійснюватимуть методичний супровід організації освітньої діяльності з дітьми.

 У травні організаторами проєкту буде проведено онлайн-марафон вебінарів для представників органів управління освітою, центрів професійного розвитку, керівників та педагогів ЗДО, батьків. До вебінарів можуть долучатися усі бажаючі, а не лише учасники проєкту. На сайті МОН України створено сторінку «ВзаємоДіЯ», на якій розміщується інформація, матеріали, відео, що створюються  реалізації проєкту.

Найліпша професія – бути фахівцем своєї справи. Замислювати і реа­лізовувати проєкти. Бути гнучким і швидко реагувати на потребу корегувати процес. Уміти організовувати й організовуватися. А ще – милуватися результатом, пишатися і надихатися ним.

Україні – квітнути, нам – робити своє: чесно, якісно, прозоро, результативно!

 

#unicef_spilno, #UNISEF#Асоціація працівників дошкільної освіти#дошкілля

 

Валентина Горєлова,

вихователь-методист

ЗДО № 2 «Оленка»

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]