Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання конкурсної комісії з питань реалізації програми "Місто активних громадян"
2021-03-11

26 проєктів підготували активні, небайдужі жителі Миргородської громади для участі і реалізації за міською програмою "Місто активних громадян - 2021". Миргородські маги презентували свої ініціативи на розсуд  конкурсної комісії з питань реалізації програми "Місто активних громадян", засідання якої відбулося 11 березня, та змагалися за перемогу. Нагадаємо, що цьогоріч рішенням сесії Миргородської міської ради програму "МАГ" розширено на усю Миргородську територіальну громаду, тобто написати проєкт ініціативи, представити його та отримати фінансування на реалізацію мають змогу жителі Миргорода і прилеглих сіл, що увійшли до громади. У 2021 році на кожен проєкт передбачено 30 тисяч із місцевого бюджету та 15-ть відсотків коштів повинна внести ініціативна група. Інтрига триває - комісія підраховує результати рейнтингового голосування. 

За словами першого заступника міського голови, голови конкурсної комісії Олександра Острянина, з кожним роком ініціативи стають креативнішими та різноплановими. Всі вони - особливі та заслуговують на втілення в життя. Приємно констатувати, що третину поданих проєктів підготували жителі сіл, а отже, у разі перемоги, вони будуть реалізовані в сільській місцевості. А це, в свою чергу, буде стимулом для більшої активізації мешканців віддалених сіл Миргородської міської територіальної громади.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]