Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулося розширене засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва
2017-01-23

   23 січня  в залі засідань міської ради відбулося розширене засідання координаційної  ради з питань розвитку підприємництва. Причиною для проведення засідання  було звернення 200 суб'єктів господарської діяльності м. Миргорода до   депутата міської ради Олени Булойчик з проханням розглянути питання  зменшення   ставки єдиного податку для платників 2-ї групи в зв’язку з важкою економічною ситуацією в розвитку малого бізнесу.

На нараду, яку  провів міський голова Сергій Соломаха, були запрошені члени Координаційної ради з питань розвитку підприємництвакерівники  об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг та платники  податків 2-ї групи, представники  Миргородської ОДПІ Головного управління ДФС  у Полтавській області та керівники відповідних служб міської ради. В ході обговорення  вирішили зменшити ставку єдиного податку для платників 2-ї групи з 20 до 10 відсотків з умовою збереження кількості найманої праці.  Дана пропозиція буде розглянута на сесії міської ради.

            На засіданні розглянули також  питання  щодо соціального внеску до  Пенсійного Фонду, юридичних питань в діяльності КП "Спецкомунтранс",  зменшення ставки єдиного податку для платників податку 3-ї групи та інші питання. У подальшому заплановано проведення семінарів для підприємців за участю працівників  відповідних  служб.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]