Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Звіт міського голови перед миргородцями
2015-03-21

20 березня у центрі естетичного виховання міський голова Сергій Соломаха звітував про свою роботу та роботу виконавчої влади за 2014 рік. У вступному слові керівник міста коротко окреслив основні питання з життєдіяльності міста над якими працювали минулому році.

Оскільки підсумкову звіту міського голови про роботу за минулий рік передували обговорення інформації, оприлюдненої на офіційному веб-сайті міської ради, у радах мікрорайонів, на Громадській раді, то під час звітування Сергій Соломаха коротко розповів про роботу кожної складової у структурі життєдіяльності міської громади та  вказав на проблемні питання.

Підбиваючи підсумки роботи за минулий рік, міський голова наголосив, що торік спільними зусиллями вдалося зробити максимум за умов мінімального фінансування. У 2014 році довелося працювати в умовах жорсткої економії. До кінця року були проблеми із проходженням коштів через систему державного казначейства, тому, навіть, маючи "живі" гроші, не вдалося виконати заплановані ремонтні роботи вчасно. Позитивним є те, що залучаючи позабюджетні кошти від міжнародних програм та грантів, місто стало лідером не тільки на Полтавщині, але й одним з найкращих на теренах всієї України. По кожному об’єкту бюджетної сфери та житлово-комунального господарства була проведена суттєва робота.

Завершуючи свій виступ, міський голова подякував небайдужим мешканцям за допомогу у вирішенні нагальних питань міста, за підтримку земляків, які беруть участь в АТО, за сприяння в  охороні громадського порядку в Миргороді.

Після цього, громаді міста була надана можливість у залі поставити міському голові запитання, які найбільше хвилюють миргородців та почути на них вичерпні відповіді.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]