Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Звернення щодо подальших заходів профілактики коронавірусної інфекції
2020-04-14

Шановні миргородці, мешканці  Миргорода та Миргородського району!

Працюючи в санітарно-епідеміологічній службі в славному місті Миргороді та знаній Миргородщині більше 40 років, будучи причетним в даний час до вирішення проблем захисту населення від коронавірусної хвороби, вважаю своїм громадянським обов’язком звернутися до Вас з приводу подальших заходів профілактики коронавірусної інфекції.

Перше. Епідеміологічна ситуація по захворюваності  на коронавірусну інфекцію визначається як неблагополучна, так як в нашому місті підтверджено дану хворобу у 9-ти пацієнтів. Це не їх вина – це наша спільна біда, яка прийшла в наш дім як невідомий ворог, з яким необхідно боротися всіма можливими заходами, і основним заходом є дотримання карантинних заходів, максимальної самоізоляції, що дає можливість переривати епідемічний ланцюг.

Друге. Ми напередодні Пасхальних свят. Щоб зберегти своє здоров’я та не наражати на небезпеку інших, я звертаюся до Вас, шановні Миргородці, проведіть ці свята вдома, з відповідними ритуалами, Бог в кожного в душі, до нього ми звертаємось в радості і горі. Щоб менше було горя, дослухайтесь до порад медиків, максимально ізолюйтесь, уникніть скупчення людей, це вбереже Вас від зараження коронавірусом, адже ми не пройшли ще піку цього захворювання.

Третє. Традиційні поминальні дні також попереду. Ми маємо поминати своїх рідних, знайомих, які перейшли в інший світ, тому віддати дань пам’яті – це наш обов’язок, який можемо виконати після завершення карантину.

Тож, дбаємо разом про своє здоров’я та безпеку рідних та знайомих.

Вітаю всіх з Пасхальними святами і зичу здоров’я, яке маємо зберегти всі разом.

Завідувач Миргородського міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень Державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Микола Олефір

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]