Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч з представниками проекту «ПРОМІС»
2017-07-24

24 липня до Миргорода приїхали експерти Канадсько-українського проекту «ПРОМІС» (Партнерство для розвитку міст), а також представники хай-тек холдингу «KM Core».  Мета візиту – вивчити перспективи створення в нашому місті бізнес-центру, на базі якого проходитимуть навчання майбутні працівники аграрної сфери.

За словами директора Проекту «ПРОМІС» Олександра Кучеренка, Полтавська область є перспективним регіоном для розвитку сільськогосподарського виробництва та залучення в агросектор IT-технологій. Саме тому Миргород розглядають як одне з міст, де може бути створено сучасний навчальний центр. Він стверджує, що місцеві агрохолдинги зацікавлені у даному проекті, адже отримають змогу приймати на роботу спеціалістів, котрі вміють працювати з новітньою агротехнікою.

Міський голова Сергій Соломаха, начальник відділу економічного прогнозування та туризму Оксана Голуб, а також представники місцевих навчальних закладів зустрілися з експертами «ПРОМІС» та дізналися про їх бачення процесу підготовки спеціалістів для аграрної сфери. Про досвід Канади присутнім розповів віце-президент з розвитку бізнесу хай-тек холдингу «KM Core» Богдан Купич, а також його колега Том Окелаган.

Гості оглянули навчальну базу Миргородського ПТУ №44, а також деякі інші об’єкти.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]