Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч Сергія Соломахи з ветеранами
2015-10-30

До річниці визволення України від фашистських окупантів міський голова Сергій Соломаха вручив медалі ветеранам війни. Більшість з них за станом здоров'я потребують допомоги і перебувають під опікою рідних. Але є й такі, хто бере участь в житті міста. Незважаючи на поважний вік, активісти ветеранської організації зустрічаються з молоддю та долучаються до обговорення і  вирішення актуальних питань в життєдіяльності міста.

Міський голова Сергій Соломаха постійно переймається проблемами сивочолих фронтовиків. Допомагає вирішувати питання. Цього разу керівник міста зустрівся із активістами ветеранської організації містаз нагоди пам"ятної дати  – річниці визволення України від фашистських окупантів.

- Для всіх нас це свято тому, що це визволення нашої землі від загарбників. Ми стали вільні і змогли будувати незалежну державу. З кожним днем вас лишається все менше і менше але ви повинні знати, що ми про вас не забули. Ви є приклад для молоді, тим хто за вами йде. Я думаю, що цей день славний для кожного громадянина України.

 Сергій Соломаха подякував ветеранам за конструктивну громадянську позицію і побажав їм міцного здоров’я та вручив їм ювілейні медалі.

- Указом президента України Петра Порошенка 28 жовтня 2014 року за № 729 виданий указ «Про нагородження ветеранів ювілейною медаллю 70 років визволення України від німецько-фашистських загарбників», - повідомив голова ради ветеранів Василь Вертелецький. У нашому місті нагороджені 93 учасники бойових дій Другої світової  війни, які сьогодні ще живі. Частина з них через проблеми зі здоров’ям не змогли прийти на свято, тому ці нагороди були їм вручені вдома.

Учасники народного фольклорно-етнографічного ансамблю «Вечорниці» виконали для ветеранів пісні їхньої молодості, а ветеран війни, орденоносець Петро Якович Ярмоленко продекламував вірша Тетяни Даценко, присвяченого шанованому в місті ветеранові, якого нажаль уже немає в живих, Івану Миколайовичу Яроцькому.

 

 Фото Володимира Балацького

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]