Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Знову наші юні музиканти попереду!
2016-03-30

У  Києві відбувся Всеукраїнський конкурс виконавців на народних інструментах «Веселкове розмаїття». У конкурсі, що проходив на базі ДМШ № 14 ім. Д.Б.Кабалевського, взяли участь і миргородські музиканти. Змагання проводилися серед солістів та ансамблів у шести та, відповідно, у п’яти вікових категоріях. Кількість категорій у цьому році було збільшено вперше, що дало можливість долучитися до конкурсу не тільки учням початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, але й студентам ВНЗ та викладачам.

Кількість учасників, які змагалися у багатьох номінаціях (домра, гітара, цимбали, сопілка, балалайка, баян, акордеон, бандура, ансамблі малих та великих форм, оркестри), перевищувала 300 осіб. До Києва з’їхалися юні музиканти з понад 20 міст країни.

Конкурсні виступи оцінювало авторитетне журі, до складу якого увійшли провідні фахівці з усієї України: професори кафедри народних інструментів Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського Матвійчук Л.Д. (голова журі) та Алексик Ю.Ю., заслужена артистка України, в.о. професора кафедри бандури Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського Федорова Л.В., заслужений діяч мистецтв України, кандидат мистецтвознавства, професор кафедри інструментального та оркестрового виконавства Інституту мистецтв НПУ ім. М.П. Драгоманова, голова Асоціації гітаристів НВМС, викладач-методист ДМШ № 21 Чеченя К.А., заслужений працівник культури України, викладач-методист КІМ ім. Р.М. Глієра Тихончук А.О., заслужений працівник культури України, директор КДМШ № 14 ім. Д. Кабалевського, викладач-методист Троценко В.М., заслужений працівник культури України, голова Чернігівської обласної організації Національної спілки кобзарів України Іщенко В.В.

Виконавський рівень конкурсантів був дуже високий. Але талановиті учні Миргородської дитячої музичної школи ім.А.П.Коломійця Ковальчук Назарій, Лавріненко Владислава та Наконечна Марина не побоялися конкуренції і сміливо вступили у творчий поєдинок з іншими юними музикантами.

Обов’язковою умовою участі у номінації «соло» був виступ учасника у двох турах, виконання ним двох різноманітних програм. Не кожній дитині це під силу, але Ковальчук Назарій виявив бажання грати два тури, він успішно виконав програму із чотирьох складних творів.

 Окрім того у номінації «ансамблі» змагалося і тріо акордеоністів – Ковальчук Н., Лавріненко В., Наконечна М.

 Виступи дітей були цікавими, яскравими, що не могло не відмітити журі конкурсу.  Ковальчук Назарій отримав диплом лауреата I ступеня, тріо акордеоністів – диплом лауреата II ступеня. Діти отримали грамоти, пам’ятні подарунки, а Назарій ще й медаль! Викладачі Величко Ю.А., Маріна Л.В., Кацарська І.В. теж отримали грамоти за високий професійний рівень підготовки учнів.

 Дитяча музична школа вітає переможців, бажає нових творчих успіхів, підкорення нових музичних олімпів!

Адміністрація Миргородської дитячої музичної школи

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]