Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ЗНО - 2019
2019-06-21

 13 червня тестуванням з хімії завершилась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання у2019 році. Як і попередні роки у тестовому окрузі м. Миргород було організовано роботу 4 пунктів зовнішнього незалежного оцінювання на базі Миргородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5, Миргородської гімназії ім. Т. Г. Шевченка, Миргородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. Панаса Мирного та Миргородської ЗОШ І-ІІІ ст.. №9 ім. Івана Андрійовича Зубковського. Ці заклади працювали 5 тестових днів: 21 та 23 травня, 04,06,11 червня 2019 року. Явка випускників ЗЗСО міста склала 100%.

     Протягом зазначених днів складено 3197 тестів:

   21 травня (математика) – 837 (явка – 98%) ;

   23 травня (українська мова і література) – 876 (явка – 98%);

   04 червня (історія України) – 582 (явка – 98%);

   06 червня (біологія) – 419 (явка – 95%);

   11 червня (географія) – 483 (явка – 96%).

     Для забезпечення належної організації тестування відділом освіти Миргородської міської ради, керівниками шкіл було здійснено ряд заходів:

    Проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед випускників, їх батьків, громадськості щодо особливостей зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників у2019 році. Інформування відбувалось також через сайти відділу освіти та закладів загальної середньої освіти , газету «Миргород – наш дім», радіо, телебачення.

     У школах міста пройшли батьківські конференції та збори з питань проведення ЗНО. У ЗНЗ І-ІІІ ступенів було розміщено інформаційні куточки «Готуємося до ЗНО – 2019». Проведено інструктивно-методичні наради для вчителів-предметників щодо особливостей тестів з предметів, винесених на ЗНО. Проведено пробне ЗНО у ПЗНО Миргородська ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. Панаса Мирного та Миргородській спеціалізованій школі І-ІІІ ст. №5.

28.05 (англійська мова), 30.05. (фізика), 13.06. (хімія) забезпечено безпечне організоване перевезення учнів закладів загальної середньої освіти, які проходили державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання , до пунктів тестування та у зворотному напрямку з метою своєчасного прибуття учасників до місця проходження зовнішнього незалежного оцінювання в період основної сесії:

28.05.2019 – 92 учні (ПЗНО м. Лубни);

30.05.2019 – 28 учнів (ПЗНО м. Полтава);

13.06.2019 – 12 учнів (ПЗНО м. Полтава).

     Скоординовано зусилля всіх служб, що забезпечують проведення ЗНО (медичних працівників, співробітників органів ДСНС, поліції).

Проведено навчання та сертифікацію знань 235 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти, Миргородського художньо-промислового коледжу ім. М.В.Гоголя Полтавського технічного університету ім. Ю. Кондратюка, закладів дошкільної освіти. До проведення тестування залучено 227 педагогічних працівників. Обстежено ПЗНО на предмет забезпечення дотримання процедури та безпечної роботи пунктів. Ужито заходів щодо попередження надзвичайних ситуацій під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

     В цілому створено всі умови для успішного складання державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання випускників закладів загальної середньої освіти міста Миргорода, Миргородського, Гадяцького, Великобагачанського, Шишацького районів.

Відповідальна за проведення ЗНО в Миргородському окрузі Л.М. Похно

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]