Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Жваве обговорення актуального питання на депутатській комісії
2018-01-18

17 січня працювала депутатська комісія з питань житлово-комунального господарства. Емоційного тону ходу засідання задала проблема, створена рішення Миргородської районної ради щодо перереєстрації Миргородської центральної районної лікарні з Миргорода у с.Попівку. Члени профільної комісії та присутні на засіданні депутати з інших комісій гостро засудили непартнерський вчинок колег з району та ініціатора "реформ" у медицині – голову РДА Юрія Коваленка. Представник Президента України в районі порушив Податковий Кодекс, забравши з міського бюджету більше 5 млн. грн, які вже були закладені на різні потреби життєдіяльності міста, оскільки 19 грудня було ухвалено бюджет міста на 2018 рік.

Деякі депутати міськради не сприймають "менеджерських" рішень районної влади, адже вони мають негативні наслідки для миргородців і для міського бюджету. Окрім недоїмки до казни постає питання надання якісних медичних послуг у відділеннях інтенсивної терапії Північного госпітального округу з центром в Миргороді, визначеним Постановою Кабміну. Це ставить під загрозу його функціонування. Міські жителі не хочуть лікуватися у "попівській" лікарні. А до цього їх змусили керівники району та лікарні, ухваливши абсурдне рішення, погоджене обласними посадовцями, яким "прописали" лікувальний заклад у селі, а гроші від ПДФО використали на районні потреби. Незаконно і некоректно поступили районні депутати, - констатував голова комісії Олег Говоруха. Депутати висловлювали різні думки з даного приводу. Одноголосні в тому, що продовжуватимуть відстоювати фінансові, етичні і правові інтереси громади. Секретар міської ради Наталія Гирка підкреслила, що єдиними виходом із ситуації має стати врегулювання конфлікту шляхом переговорів. Для цього було проведено позачергове засідання соціальної депутатської комісії, на яке запросили представників району і лікарні. Конструктивне рішення, прийнятне для обох сторін, та найголовніше для жителів, продовжать узгоджувати за столом переговорів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]