Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Жінка – найчарівніше творіння на Землі
2020-03-06

Березень – перший місяць весни. Навесні народжується все прекрасне. З її приходом оживають луки, ліси, поля, вся наша барвиста земля. З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято - 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання – пов’язане з жінкою. 05 березня 2020 року, напередодні найніжнішого і найсвітлішого свята Міжнародного жіночого дня, у читальній залі міської публічної бібліотеки для дорослих ім.Д.Гурамішвілі Територіальним центром соціального обслуговування для студентів Університету III віку був проведений святковий захід «Жінка – найчарівніше творіння на Землі», присвячений їм – найзагадковішим і найчарівнішим – жінкам. 

Ведуча свята, інструктор з трудової адаптації Валентина Бровко, привітала чарівних жінок теплими словами та побажала їм міцного здоров’я, довголіття, миру і душевного тепла. Вона від початку і до кінця заходу підтримувала теплу і дружню атмосферу в залі. Святкову концертну програму підготували чоловіки, студенти Університету III віку, які зробили справжнє свято жінкам. Свої жартівливі номери подарував Едуард Антіпов. Вони надзвичайно сподобалися гостям свята. Особливо зворушливим був виступ Анатолія Мусієнка, який душевно виконав пісні про кохання. Яскраве враження на присутніх справив музичний номер дуету Валентина Зінкова та Анатолія Мусієнка, що виконали пісню «Ой ти, дічино, з горіха зерня». Глядачі радо зустрічали оплесками виступ гурту «Дай, Боже, здоров’я» під керівництвом Раїси Карюк. Різноманітною була музична програма. Багато ніжних, лагідних і приємних слів лунало на адресу жінок. Прозвучали пісні про матерів, про Україну, ліричні та гумористичні українські народні пісні. Святковий захід завершився щирими посмішками, бурхливими оплесками та безмежною вдячністю глядачів.

Напередодні Свята 8 Березня, хочеться привітати всіх жінок та побажати безмежного щастя, яскравих емоцій , вражень і кохання. Нехай у ваших серцях, любі, поселиться гарний настрій, а усмішка стане постійним супутником життя.

Зі святом вас, чарівні жінки!

Територіальний центр соціального обслуговування 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]