Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Затверджено фінансування міських програм
2016-01-20

У ході роботи шостої сесії було приведено міський бюджет, затверджений 25 грудня 2015року, у відповідність до Закону України "Про державний бюджет України на 2016 рік". На порядку денному було розглянуто, обговорено та прийнято рішення з 55 питань порядку денного. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха.

На пленарному засіданні було визнано повноваження депутата міської ради сьомого скликання Анатолія Вороновського. Відповідну постанову озвучила голова міської виборчої комісії Олена  Шмиголь. Наступними рішеннями депутати затвердили зміни до складу постійних комісій міської ради та їх склад, проголосували  план роботи міської ради.

З подання начальника Миргородської ОДПІ Наталії Молочко, затвердили зміни до Положення про єдиний податок, затверджений рішенням 50 сесії міської ради 6 скликання; доповнили Положення про порядок нарахування та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, як складової податку на майно; внесли часткові зміни до Положення про порядок нарахування та сплати земельного податку юридичними та фізичними особами; зміни до Положення про порядок нарахування та сплати транспортного податку.

Інші рішення стосувалися плану роботи міської ради на поточний рік та фінансування цільових та комплексних програм. Серед них програма муніципальної підтримки ініціатив громадян міста та програма підтримки інвестиційної діяльності, зміцнення іміджу міста та розвитку міжнародного співробітництва Миргорода на 2012 - 2016 роки, програми капітального ремонту житлового фонду комунальної власності та ОСББ м. Миргорода на 2016 рік, програми капітального ремонту, реконструкції та будівництва вуличного освітлення, мереж живлення місць загальноміських заходів м. Миргорода на 2016 – 2017 роки. На черговій сесії було затверджено перелік об’єктів на 2016 рік по ремонту дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою м. Миргорода. Це питання будуть доопрацьовувати навесні, коли буде видно фактичні об’єми робіт.

Серед Комплексних програм, депутати затвердили програму соціальної підтримки учасників АТО на 2016 рік. Також було передбачено фінансування програм всіх сфер життєдіяльності міста. Новим у видатках міського бюджету стало фінансове забезпечення виконання міської програми "Здоров’я жителів міста Миргорода на 2016 рік", яка передбачає придбання реанімобіля, відшкодування пільгового перевезення та фінансування заробітної плати вчителям ПТУ №44.

Земельні питання розглядали блоками. Завершилося засідання розглядом депутатських запитів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]