Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання постійної комісії Миргородської міської ради з питань земельних ресурсів, охорони довкілля
2020-12-23

23 грудня відбулося засідання постійної комісії Миргородської міської ради з питань земельних ресурсів, охорони довкілля. У ході роботи було детально опрацьовано профільні питання та ті, які виникли під час підготовки сесійного засідання.

Першим питанням було розглянуто рішення Про встановлення пільг із сплати  земельного податку. За коментарем доповідача, начальника земельного відділу Тетяни Зелінської, проєктне рішення передбачає звільнення від сплати земельного податку на 2021-й  рік 3-го територіального вузла урядового зв'язку.  Погодили депутати і Комплексну програму соціальної підтримки учасників АТО, осіб, залучених до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській  областях під час проведення операції Об’єднаних сил (ООС)  на 2021 рік. Вона передбачає заходи, спрямовані на підвищення рівня соціального захисту, поліпшення соціально-психологічного мікроклімаут в родинах сімей загиблих (постраждалих) учасників АТО (ООС), а також дасть можливість сім'ям отримати додаткові соціальні гарантії та адресні допомоги, сприятиме вирішенню інших соціально-побутових питань.

Також на комісії було заслухано інформацію про  проєкт  бюджету Миргородської міської територіальної громади на 2021-й рік та про План реалізації стратегічних напрямків економічного та соціального розвитку Миргородської міської територіальної громади на 2021 - 2023 роки. Засідання комісії транслювалося онлайн.

У ході інформування депутатів ознайомили із Програмою забезпечення діяльності депутатів Миргородської міської ради на 2021-й рік та з перспективою створення старостинських округів. Ще на комісії було обговорено питання, які не були у розпорядженні, але виникли у процесі підготовки сесії.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]