Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання комісії з питань роботи ЖКГ
2017-05-16

Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики. Учасники засідання обговорили ситуацію щодо організації безперебійного та якісного надання послуг з водопостачання жителям міста.

В.о. начальника ОКВПВКГ «Миргородводоканал» Андрій Беркунов розповів про фінансово-господарську діяльність підприємства та повідомив, що починаючи з 15.05.2017 року з 11-30 представниками Миргородської філії ПАТ «Полтаваобленерго» було проведено відключення від енергоживлення наступних об'єктів:

- водопровідна насосна станція III-го підйому по вул. Д.Апостола ,2 (відсутність водопостачання на 5-9 поверхах житлових будинків : Д.Апостола , 2, Д,Апостола , 4, Д.Апостола 4-А,

- водопровідна насосна станція III-го підйому по вул. Сорочинська, 20 ( відсутність водопостачання на 5-9 поверхах житлового будинку по вул. Сорочинська,20 ,

- водопровідна насосна станція III -го підйому (артезіанська свердловина) № 7-а по вул. Гоголя (зниження тиску у магістральній водопровідній мережі та відсутність водопостачання на 5-х поверхах житлових будинків мікрорайону центральний),

 

- водопровідна насосна станція I-го підйому (артезіанська свердловина) № 15 вул. Зінчаші (зниження тиску у магістральній водопровідній мережі та відсутність водопостачання на 3-5 поверхах багатоповерхових будинків по мікрорайону Зінчаші).

                Андрій Беркунов коментує, що ОКВПВКГ «Миргородводоканал» є спеціалізованим підприємством, основним видом діяльності якого є надання послуг з водопостачання, водовідведення та очистки стічних вод громадянам та юридичним особам. У ст .6 Закону України «Про питну воду та питне водопостачання» визначено, що державна політика у сфері питної води та питного водопостачання будується на принципах, зокрема, гарантованого першочергового забезпечення питною водою населення для забезпечення питних, фізіологічних, санітарно- гігієнічних та побутових потреб; заборони відключення об'єктів питного водопостачання та водовідведення від системи енерго-, газо-, теплопостачання як об'єктів життєзабезпечення і стратегічного значення.

ОКВПВКГ «Миргородводоканал» вважає в діях представників Миргородської філії ПАТ «Полтаваобленерго» порушення ст. ст. 6 , 7 Закону України «Про питну воду та питне водопостачання» і відповідне звернення буде направлено у правоохоронні органи.

Також на засідання було обговорено питання щодо зменшення розміру пайової участі замовника будівництва у розвиток інфраструктури міста та встановлення теплових лічильників у житловому фонді.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]