Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Запрошуємо у світ книги
2018-05-14

У міській  бібліотеці для дітей  пройшли екскурсії  під назвою «Запрошуємо у світ книги»  для учнів других класів ЗОШ №3. Мета екскурсії полягала у розвитку інтересу до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги і надати перші поради, як користуватися бібліотекою, а найголовніше – викликати бажання стати активними читачами.

Маленькі читачі охоче завітали в чарівну оселю дитячої книги, яка не залишила жодну дитину байдужою. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів.  Новенькими палітурками книги привернули увагу малечі та повели їх у чарівний світ чудес, фантастичних пригод та мандрів. Книг тут, звісно, не бракує – енциклопедії, казки, оповідання, довідники, хрестоматії. І  якщо діти хочуть дружити з книгою, необхідно обережно ставитися до неї, берегти її, і вона розповість багато цікавого. Школярі  познайомилися з правилами користування бібліотекою та книгою. Діти жваво цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекаря, відповідали на запитання вікторини, взяли участь в літературних іграх. Крім того, ведуча заходу проінформувала, що у бібліотеці є чимало дитячих періодичних видань, серед яких: «Пізнайко», «Смайлик», «Барвінок», «Малятко» та ін.

  Працівники бібліотеки  запрошують всіх вчителів  та учнів молодших класів завітати на до бібліотеки на екскурсії  з метою  ознайомлення  з правилами користування бібліотекою, різноманітністю книг у бібліотеці; залученню  учнів до читання; виховування  любові до книги і бережливого ставлення до неї.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 01 травня 2024 року

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]