Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Виставка сувенірних виробів
2018-04-25

У Миргородському літературно-меморіальному музеї Давида Гурамішвілі  відкрилась виставка декоративно-вжиткового мистецтва. Понад 50 виробів з дерева, прикрашених художнім розписом, представили працівники сувенірного цеху Миргородського лісового господарства.

Більшість виробів –  предмети для використання в побуті: цукорниці, сільнички, кавниці, кухонні дощечки та полички, а також декоративні вази, скриньки, скарбнички, іграшки та багато іншого. Все – веселе, життєрадісне, сонячне, святкове, розписане чудовими казковими різнобарвними квітами, ніби літо вже зазирнуло у виставкову залу музею. 

Про своє підприємство, про роботу сувенірного цеху ДП «Миргородський лісгосп» розповіла інженер-технолог Галина Вікторівна Кирій, а мистецтвознавець Наталія Іванівна Беркута поділилася своїми спогадами про відкриття експериментального цеху для виготовлення сувенірної продукції, висловила свої враження від виставки.

Всі речі, представлені на виставці, створені з екологічно чистого дерева, приємні на вигляд і на дотик. Більшість присутніх зійшлися на думці, що кожна жінка хотіла б мати такі речі в своєму господарстві, адже вони створюють гарний настрій та  затишок в оселі.

Запрошуємо миргородців та гостей міста відвідати виставку, яка триватиме до 24 травня.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]