Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Виїзна нарада на стадіоні "Старт"
2016-09-08

Міський голова Сергій Соломаха провів розширену нараду на стадіоні "Старт". На головній спортивній базі міста тривають ремонтні роботи. За участю замовників та виконавців робіт було докладно обговорено планові та перспективні рішення майбутньої реконструкції спортивної бази. Йшлося про внутрішні та зовнішні роботи підтрибунних приміщень та адміністративних кімнат. Вони вже давно не використовуються за призначенням і потребують капітального ремонту.

За словами міського голови Сергія Соломахи, для комплексного відновлення тренувальної бази треба чималі ресурси і час. Для цього буде реалізовано кілька проектів. Першу частину - реконструкцію зовнішніх елементів стадіону  виконують за кошти міського бюджету. Вже підготовлене футбольне поле, йде заміна сидінь, буде відновлено освітлення. Далі підрядники почнуть ремонт внутрішньої частини приміщень. Об'єми робіт значні, тому будівництво триватиме не один рік. По завершенню комплексних реконструкційних робіт, вихованці місцевих спортивних секцій зможуть тренуватися  в одному приміщенні. Оновлена спортивна база дозволить приймати спортсменів з інших міст та проводити товариські матчі та змагання.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]