Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Всі за парти!
2015-08-26

Традиційно на початку кожного навчального року проводиться Всеукраїнський профілактичний захід „Урок” з метою виявлення дітей, які не приступили до занять у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації.

Відповідно до ст. 53 Конституції України та Закону України „Про загальну середню освіту”, з метою забезпечення реалізації статті 19 Закону України «Про охорону дитинства» щодо гарантованого права дітей на освіту, на виконання листа Міністерства соціальної політики України та з метою забезпечення права дітей на освіту, службою у справах дітей Миргородської міської ради спільно з центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділом освіти, сектором кримінальної міліції у справах дітей Миргородського РВ з метою запобігання негативним проявам у дитячому середовищі та у зв’язку з початком навчального року протягом вересня 2015 року буде проведено рейд „Урок” у всіх навчальних закладах міста Миргорода. В рамках даного рейду передбачено проведення наступних дій:

- обстеження умов проживання та виховання дітей у сім’ях, які перебувають в складних життєвих обставинах, проживають у сім’ях опікунів (піклувальників), прийомних сім’ях;

- надання дітям, які перебувають в складних життєвих обставинах адресної допомоги в підготовці до нового навчального року, до осінньо-зимового періоду;

- проведення моніторингу з виявлення дітей, які не приступили до навчання у загальноосвітніх навчальних закладах, залишили державні заклади та вжити заходів щодо залучення їх до отримання освіти;

- вжиття заходів щодо негайного повернення дітей на навчання, з'ясування  причин та умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням. Порушення питання про притягнення до відповідальності батьків та осіб, які їх замінюють, які неналежним чином відносяться до питання отримання освіти їхніми дітьми.

Згідно ч.3  ст. 150 Сімейного кодексу України, батьки зобов'язані забезпечити здобуття дитиною повної загальної середньої освіти, готувати її до самостійного життя.

Служба у справах дітей Миргородської міської ради звертається до Вас, шановні батьки, з проханням в повній мірі та з цілковитою відповідальністю віднестися до підготовки своїх дітей до навчального процесу та своєчасної явки на заняття.

Ю.С. Кириченко,

спеціаліст служби у справах дітей

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]