Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вшанування ветеранів у "Мінзаводському"
2019-05-08

8 травня у мікрорайоні "Мінзаводський" біля Братської могили по вулиці Д.Гурамішвілі відбувся мітинг до Дня пам'яті та примирення  і 74-річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Представники трудових колективів мікрорайону, військової частини А-1356 та мешканці мікрорайону зібралися біля монумента загиблим у роки Другої світової війни, щоб покласти квіти, та вшанувати  героїв, які захищали територіальну цілісність нашої держави, їх безсмертний подвиг заради перемоги.

Мітинг відкрив заступник голови ради мікрорайону, депутат  Миргородської міської ради Гречко В.О. Слова подяки ветеранам Другої світової війни за мирне небо висловила секретар міської ради, депутат від мікрорайону "Мінзаводський"  Гирка Н.О.

З вітальним словом виступив представник 831 бригади тактичної авіації капітан Назаренко Ю.В. та подякував ветеранам, які в запеклих боях, рятували  Україну і світ, згадав героїв, які в запеклих  боях віддали своє життя за мирне майбутнє своїх нащадків.

Представники ради мікрорайону "Мінзаводський" від імені Миргородської міської ради привітали з Днем перемоги учасників бойових дій Левченка Віктора Гнатовича, Іванюка Тимофія Миколайовича, Єременка Василя Михайловича , подякували за їх безцінний внесок в захист Батьківщини, побажали міцного здоров'я, довгих років життя та вручили продуктові набори.

Мітинг завершився покладанням квітів до підніжжя пам’ятника загиблим воїнам.

Внесок нашого народу у перемогу над нацизмом неможливо переоцінити.  Ми пам’ятаємо усіх героїв, хто приніс очікуваний мир світу та Україні, і схиляємо голови перед пам'яттю полеглих у Другій світовій війні. Нехай мир і злагода панують на нашій землі.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]