Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС
2022-12-14

14 грудня з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС миргородці поклали квіти до пам'ятного знаку героям-ліквідаторам, що у сквері Чорнобильської Слави. Саме цього дня у 1986 році завершилося будівництво захисного саркофагу над зруйнованим четвертим енергоблоком. До заходу долучилися Миргородський міський голова Сергій Соломаха, секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій, керівник апарату Миргородської районної військової адміністрації Віталій Хоменко, керуючий справами Миргородської районної ради Андрій Ємець, ліквідатори, представники правоохоронних органів, громадськість. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять ліквідаторів, які передчасно пішли з життя та поклали квіти до пам'ятного знаку.

"Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС! Ви є справжнім прикладом патріотизму, мужності та самовідданості. Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного затишку, благополуччя та миру. Нині, коли ситуація в державі дуже складна, завдяки зусиллям енергетиків, військових, керівництва держави та світової спільноти вдається стримувати задуми агресора.  На місцевому ж рівні буде зроблено все для того, щоб всі жителі  отримували необхідні послуги та соціальну підтримку,"- сказав міський голова Сергій Соломаха під час спілкування з ліквідаторами за "круглим" столом.

З нагоди пам'ятної дати представникам Миргородського міськрайонного громадського об'єднання "Союз Чорнобиль" було вручено Почесні грамоти Миргородської міської ради.

До діалогу з ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС було долучено представників управління соціального захисту та відділу охорони здоров'я. Компетентні фахівці надали інформацію про соціальну та медичну підтримку цієї категорії громадян.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]