Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вшанували українських добровольців
2018-03-14

14 березня в Україні - День добровольця. З нагоди цієї дати біля пам'ятного знаку воїнам-АТОвцям зібралися представники спілки учасників АТО, добровольці, представники міської та районної влади. Біля пам'ятного знаку згадали полеглих побратимів та поклали квіти.

До присутніх звернувся заступник голови райдержадміністрації Олександр Гуржій, член виконавчого комітету Миргородської міської ради, голова Спілки учасників АТО Сергій Бакало.

14 березня Україна вдруге відзначає День добровольця. 17 січня 2017 року це свято було встановлено Верховною Радою з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.
  З початком воєнних дій на сході  тисячі звичайних українських громадян, полишивши навчання, роботу, бізнес, родини пішли зі зброєю в руках першими протистояти російській армії. Саме завдяки мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму добровольців вдалося зупинити російського агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію. Українські добровольці стали гордістю українського народу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]