Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Все зроблю для того, щоб повернути Надію живою до України – Президент
2016-03-11

Президент Петро Порошенко заявив, що зробить все можливе для найскорішого повернення в Україну Надії Савченко. «Я, як Президент України, готовий скористатися своїм конституційним правом і обміняти Надію, зробити все можливе, щоб її живою і здоровою повернути додому», - сказав Петро Порошенко на прес-конференції за підсумками зустрічі з Президентом Туреччини. При цьому він наголосив, що «за ці два роки, з джерел, які заслуговують на довіру, жодної пропозиції щодо обміну Надії Савченко не надходило».

Президент України також зазначив, що сьогодні – день міжнародної солідарності з Надією Савченко, українським офіцером, який вже два роки незаконно утримується у в’язниці Російською Федерацією. «Сьогодні головне наше завдання – врятувати Надію», - заявив Петро Порошенко, відзначивши масштабні зусилля останніх днів щодо залучення міжнародної спільноти до її звільнення.
  «Всі ці дні українська влада, українське Міністерство закордонних справ, за моїм дорученням, зв’язувалося з нашими партнерами, світовими лідерами, закликаючи їх посилити тиск на Росію, і ви бачили спільні заяви європейських лідерів, Сполучених Штатів Америки, інших наших міжнародних партнерів», - наголосив Президент України.
  Глава Української держави закликав світових лідерів посилити тиск на Російську Федерацію та забезпечити звільнення Надії Савченко і, у разі необхідності, посилити санкції проти Москви.
  Відповідаючи на питання журналістів стосовно недопуску українських лікарів до Надії Савченко, Президент сказав: «Те, що в Росії відбувається з українським офіцером Надією Савченко, аж ніяк, ніхто і ніде в світі не може назвати судом. Це фарс і судилище».
  Глава держави також повідомив, що за його дорученням Міністр закордонних справ України Павло Клімкін декілька разів виходив на зв'язок зі своїм російським колегою Сергієм Лавровим і домовився про відвідання українських лікарів та медичне обстеження української льотчиці. «На жаль, з вини російської сторони ця домовленість зірвалася», - повідомив Петро Порошенко.
  «Надія Савченко – український пілот, український офіцер, робила те, що має робити кожен громадянин України у формі. Вона захищала рідну землю. Була насильно та незаконно викрадена з території України на Донбасі і насильно вивезена до Російської Федерації. Зараз їй намагаються приписати злочини, до яких вона немає жодного відношення», - наголосив Президент та висловив впевненість в тому, що «правда буде відновлена».

Офіційне Інтернет-представництво
  Президента України

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]