Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Візит представників Товариства Червоного Хреста
2022-10-10

 Днями до Миргородської громади завітали представниця Червоного Хреста Канади Марія Муноз Бертран, Міжнародного Червоного Хреста Сабіна Месяцева, голова Полтавської обласної організації Червоного Хреста Ірина Плюсніна та куратор соціального проекту Дарія Шенкер. Вони провели заплановану зустріч із першим заступником міського голови Олександром Острянином та керівниками медичних закладів громади.

У ході робочої наради було обговорено результати роботи мобільної бригади, яка вже декілька місяців проводить виїзди до жителів громади та ВПО, що проживають в селах. Для мешканців такі прийоми є вкрай важливими, адже більшість жителів сіл - це люди пенсійного віку і не кожен з них може приїхати на консультацію та обстеження до фахівців у місто. Також медики надають психологічну консультацію та ліки по хронічним захворюванням за потребою. Для тих, хто не має змоги прийти на прийом до амбулаторії, мобільна медична бригада відвідує їх вдома. Представники Червоного Хреста позитивно оцінили роботу медичної мобільної бригади та підтримали продовження цього проекту.

Ще один з напрямків подальшої співпраці між міською радою та гуманітарною місією, який обговорили  учасники зустрічі – перспективи уже розпочатого процесу розгортання телемедицини в громаді між первинною та вторинною ланками та взаємодії із обласними медичними закладами. Нещодавно придбане телемедичне обладнання дозволяє здійснювати обмін всіма видами медичної інформації між медичними установами різних рівнів через інтернет-зв'язок та надавати допомогу мешканцям нашої громади і внутрішньо переміщеним особам, які проживають навіть у віддалених населених пунктах.

Учасники зустрічі детально вивчили можливість розгортання реабілітаційної програми для військових на базі санаторно-курортної інфраструктури громади. Разом з Олександром Івановичем представники міжнародної місії оглянули наявні об'єкти санаторно-медичної інфраструктури курорту “Миргород” та обговорили потреби, необхідні для втілення в життя проєкту по реабілітації військових. Даний напрямок допомоги нашим захисникам має дуже важливе значення та координується у профільних міністерствах держави.

Слава Україні!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]