Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вітчизняні та закордонні експерти допомагатимуть розвивати малий та середній бізнес на Полтавщині
2017-02-13

Полтавщину відвідав керівник Фонду Східна Європа Віктор Лях. На зустрічі було обговорено  підсумки співпраці та її продовження. За словами голови обласної ради Олександра Біленького, з допомогою експертів Фонду в обласній раді працює ресурс електронних петицій. Далі  планують спільно розробляти програму підтримки та розвитку малого і середнього бізнесу в області. Фонд Східна Європа вже має ряд напрацювань і проектів у питанні соціального підприємництва у 4 областях України. Окремо йшлося про продовження програм "Бюджет участі", "Відкрите місто" та "Електронні петиції". До речі, дві з них  діє в Миргороді.

Як розповів Миргородський міський голова Сергій Соломаха, коли починали у 2014 році впроваджувати систему "Відкрите місто", було багато нерозуміння і невіри, особливо з боку комунальних підприємств. Та сьогодні маємо результат - громада стала першими  помічниками у вирішенні насущних проблем. Вони звертаються у режимі он-лайн - ми одразу ж реагуємо. Без писанини і бюрократії.

"Впровадження таких проектів, як "Бюджет участі", "Електронні петиції" мобілізують людей навколо гострих питань територій. Це вже ініціативна громада, яка бореться за вирішення саме їх проблем. І чим ширше, масштабніше, активніше буде такий діалог - тим краще для громад. Аналізуючи впровадження проектів ми побачили - 10% проблем територій вирішуються без втручання бюджету. Люди просто мобілізують - і своїми зусиллями покращують життя територій", - розповів Віктор Лях. Саме налагодження дієвої комунікації, порозуміння "влада-громада" - одне із головних завдань, які ставлять перед собою програми Фонду Східна Європа". Експерти Фонду привезли до Полтави готові проекти співпраці з громадами області. Особливо цікавились голови районних рад та ОТГ нюансами,- зазначив під час зустрічі голова Фонду Віктор Лях. Подібну інтерактивну платформу планують поширити і в інших містах.

На завершення учасники зустрічі погодили розвивати далі співпрацю з Фондом Східна Європа у зазначених напрямках. Тим більше, що такі ресурси як електронні петиції з цього року для діяльності органів місцевого самоврядування є обов'язковими для впровадження.  Під час зустрічі було підписано договір про співпрацю між Обласною радою та Фондом.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]