Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вітання міського голови з Новим Роком та Різдвом Христовим
2015-12-31

Щиро вітаю усіх з Новорічними та Різдвяними святами!

Рік, що минає,  був непростим. Українці і далі доводили усьому світові, що заслужили працювати і жити в своїй незалежній державі. Згуртувавшись ми і далі продовжуємо боротись за незалежність і виборювати свою свободу. Я хочу, аби ми всі в ці дні помолилися,  і попросили в Господа Бога перемоги для української держави, попросили миру для українців та помолилися за тих, хто бореться за нашу свободу і затишок.

2015–й рік ознаменувався і місцевими виборами. Я хочу подякувати Вам, дорогі миргородці, за підтримку, розуміння і плідну роботу на благо рідного Миргорода. Ми маємо амбітні плани на наступний рік. Упевнений, що разом із Вами ми втілимо у життя всі нові проекти, покликані зробити наше місто ще гарнішим і комфортнішим.

Новий рік і Різдво Христове - це свята, які символізують народження нового, і я хочу вірити, щоб 2016-й рік, став роком народження нової України, роком справжніх реформ та змін. Я закликаю усіх до активності. Разом ми зробимо Миргород таким, про який усі мріємо. Я вітаю усіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

Зичу здоров'я і достатку, добра і миру кожній родині. Нехай здійсняться Ваші найзаповітніші мрії. Бажаю, щоб Різдвяна зірка запалила у Ваших серцях вогонь віри й любові, надії та оптимізму, наснаги й невичерпної енергії! Щасливого Нового року та веселого Різдва! З Новим роком, з Різдвом Христовим!

Із повагою міський голова

Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]