Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вітали діток мікрорайону "Центральний"
2017-06-07

У центральному мікрорайоні, щоб подарувати хороший настрій якомога більшій кількості хлопчиків та дівчат, до Дня захисту дітей вирішили провести декілька свят.

1 червня на вулиці Бережанській станція юних туристів на чолі з керівником, депутатом Миргородської міської ради Василем Ніколаєнком, провела змагання з туризму. Діти із задоволенням та цікавістю долали смугу перешкод, випробовували власні сили, спритність та увагу. Найкращі результати продемонстрував учень 9 школи ім. Зубковського – Олег Супруненко. Проте переможених серед учасників не було. Після змагання усі із задоволенням смакували морозивом.

2 червня провели три свята, на кожному з яких насамперед вітали кращих учнів НВК "Гелікон", ЗОШ №5, гімназії ім. Т. Г. Шевченка, ЗОШ №9 ім. Зубковського та музичної школи ім..А.П.Коломійця, які завдяки своїй наполегливості та самовідданій праці досягли успіхів і в навчанні і в творчості.

Цього ж дня відбулося дитяче свято біля магазину «Ветеран». Вітали дітей вихованці Центру естетичного виховання - ансамбль «Калинове намисто», учасники гуртка «Живе слово». Діти підготували цікаву літературну композицію, у програмі звучали жартівливі українські народні пісні, юні артисти розважали глядачів дотепними гуморесками. Жоден з учасників дійства і глядачів не залишився без морозива та цукерок.

Святкове дійство розгорнулося також біля магазину «Барвінок». Тут глядачі захоплено аплодували талановитим вихованцям зразкового танцювального ансамблю «Екзотика», спортивному танцювальному ансамблю «Престиж». Милували око красиві яскраві костюми учасників, бездоганне та злагоджене виконання кожного танцювального руху. Як завжди, порадували виступом солісти народної студії естрадного вокалу «Соняшник». Ведучими свята проводились розважальні ігри, дітям вручали подарунки.

Біля кафе «Слойка» дітей розважали солісти народної студії естрадного вокалу «Соняшник», гуртківці «Живого слова», учасники колективу «Петрушка». Глядачі дружно аплодували талановитим виконавцям. З ентузіазмом більше 30 дітей взяли участь у конкурсі "Малюнок на асфальті". Усі юні художники були нагороджені морозивом та цукерками, а за участь у іграх діти отримали заохочувальні подарунки.

На кожному зі свят майстерно та весело проводили різноманітні ігри з дітлахами організатор Ольга Ошека та художній керівник міського будинку культури Наталія Путілова.

Дуже вдячні за активну участь у підготовці та проведенні свят депутатам Миргородської міської ради Олені Булойчик, Андрію Сіряку, Олександру Цисю, п/п Багацьким, магазину «Барвінок».

Приємно, що такі свята стали традиційними. Сподіваємось, що в нашому місті Миру буде ще багато зроблено для наукового, творчого та спортивного розвитку дітей – майбутнього країни.

 

Голова ради мікрорайону «Центральний»

Василь Приліпа

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]