Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відзначили найкращих миргородців
2018-09-17

Уже стало доброю традицією До Дня міста відзначати найдостойніших миргородців, які своїми здобутками прославляють наше місто та підносять його імідж в Україні та світі. Вітаючи миргородців зі святом, міський голова Сергій Соломаха подякував усім, хто вболіває за місто, робить його кращим, докладає всіх зусиль для розбудови міста-курорту та вручив нагороди кращим з кращих.

Із нагоди свята Сергій Соломаха вручив нагороди землякам під гучні оплески миргородців та гостей, які зібралися у неділю на вечірню концертну програму. Відзнакою "Почесний громадянин міста Миргород" нагороджено заступника командира військової частини А 1356, полковника Олександра Оксанченка. Миргородський льотчик прославляє Миргород в Україні та за кордоном, майстерно виконуючи фігури вищого пілотажу. До свята надійшли і Почесні Грамоти Верховної Ради. Їх отримали: начальник Миргородського об'єднаного управління пенсійного фонду України Віктор Бакало, вчитель початкових класів гімназії ім. Тараса Шевченка Юлія Шульгіна та вчитель української мови і літератури ЗОШ №7 Світлана Гилюн.

Продовжилося святкування гучною концертною програмою за участю зірок української естради. Свою творчість дарували творчі колективи: місцеві та спеціально запрошені. "Розігрівали" публіку миргородська рок-група «Енд оф лімітс», львівський гурт "WSZYSTKO". Потім на сцену вийшов народний депутат України Олег Кулініч. Він привітав миргородців зі святом та зробив музичний подарунок: для миргородців співав народний артист України, композитор Ніколо Петраш,  Віктор Бронюк та гурт "ТІК". Завершилося святкування Дня міста  дискотекою та вогняним шоу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]