Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відкриття нового навчального року в Університеті III віку
2020-09-01

01 вересня 2020 року знову гостинно відкрив свої двері Університет III віку при відділенні денного перебування Територіального центру (надання соціальних послуг) міста Миргорода. Незважаючи на розпал пандемії, яка  охопила весь світ, наші студенти не побоялися прийти на свято та поринути у нові знання, нові знайомства та радісне спілкування. Цього року до лав студентів долучилися і нові слухачі, які виявили бажання навчатись, а деякі з них повернулися знову після літнього відпочинку і будуть продовжувати навчання.

 Директор Територіального центру Людмила Курдюмова привітала своїх підопічних з початком нового навчального року та побажала міцного здоров’я, добробуту, наснаги і духовної єдності. З вітальним словом до присутніх звернулася і  інструктор з трудової адаптації Валентина Бровко, яка з великою радістю привітала  студентів та побажала невичерпної енергії, успіхів у навчальному процесі, нових звершень та відкриттів у світі знань. Вона ознайомила присутніх з навчальним планом на майбутній учбовий рік.   Заняття планується проводити на трьох факультетах: літературно-мистецькому, екологічне садівництво та городництво і основ здорового способу життя. Крім факультетів, в Університеті будуть працювати гуртки хорового співу і прикладного мистецтва. Також передбачено, що в процесі навчання будуть висвітлюватися питання соціального захисту та пенсійного забезпечення громадян, а також правові питання.

   Захід відбувся з дотриманням всіх карантинних вимог і соціальної дистанції та закінчився піснею «Дай, Боже, здоров’я» у виконанні слухачів Університету III віку.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]