Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулося засідання голів рад мікрорайонів
2018-08-15

За участю міського голови Сергія Соломахи, першого заступника міського голови Сергія Швайки, секретаря міської ради Наталії Гирки відбулася планова нарада з головами рад мікрорайонів. На зібранні було обговорено організаційні питання роботи органів самоорганізації населення, їхні делеговані повноваження та виконання програм, затверджених сесійними рішеннями. Одним із напрямків такої роботи є програма ремонту дорожнього покриття. 

Як зазначив міський голова Сергій Соломаха, нині стан виконання різних видів ремонтних робіт становить близько 60%. Темпи ремонтних робіт залежать від низки чинників, одним і з таких є виконання бюджетних показників. За підсумками 7 місяців виконання міського бюджету становить трохи більше 104%. Згідно з бюджетним кодексом перерозподіл коштів можливий за умови, коли перевиконання становить понад 105%. Відсутнє на сьогодні і державне фінансування на капітальний ремонт доріг, а це приблизно 6 мільйонів гривень.

У поточному році на капітальний ремонт дорожнього покриття з міського бюджету виділено  9,4 млн. грн., на капремонт тротуарів - 1,5 млн.грн., на реконструкцію тротуарного покриття - 1,6 млн. Станом на 14 серпня 2018 року виконано близько 60% від запланованих видів робіт. Спеціаліст відділу капітального будівництва Наталія Двигало детально розповіла про заплановані та виконані ремонтні роботи доріг, тротуарів та внутрішньо-будинкових проїздів по кожному мікрорайону. Вона наголосила на тому, що окрім ненадходження державних коштів, капітальні ремонти дорожнього покриття затримують проходження експертизи проектно-технічної документації та проведення тендерних процедур на визначення підрядника.

Після обговорення інформації були вироблені рекомендації: з метою громадського контролю за використанням коштів забезпечити присутність представників рад мікрорайонів під час виконання ремонтних робіт.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]