Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулася 56 сесія міської ради
2015-08-07

 Засідання відбулося у відкритому режимі. Головував міський  голова Сергій Соломаха. У роботі сесії взяли участь 29 депутатів, керівники бюджетних організацій, начальники відділів та управлінь міської ради; ради мікрорайонів міста; засоби масової інформації.

На порядок денний пленарного засідання було внесено 21 питання. По кожному з них після обговорення було прийнято відповідні рішення. Зокрема, внесено зміни до показників міського бюджету на 2015 рік. Видаткова частина спеціального фонду міського бюджету (бюджету розвитку) збільшується в цілому на 959 427 грн.: (за рахунок залишку кредитних коштів від НЕФКО на початок року відділу житлово-комунального господарства міської ради на оплату інвестиційного проекту "Технічне переоснащення (капремонт) вуличного освітлення з оснащенням економічними світильниками"  14 427 грн., та  за рахунок  субвенції з державного бюджету  на  забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також, для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції та потребують поліпшення житлових умов виконавчому комітету міської ради – 945 000 грн., як передача коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду).

   Після обговорення та пропозицій  було внесено зміни до рішення 51 сесії Миргородської міської ради шостого скликання  від 13.02.2015 року №22 "Про затвердження комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО на 2015 рік". Зміни передбачають надання одноразової грошової  допомоги потерпілим учасникам антитерористичної операції і членам сімей загиблих учасників АТО та надання одноразової грошової  допомоги для вирішення соціально-побутових питань  (у зв’язку із скрутними життєвими обставинами) сім’ям учасників антитерористичної операції.  Внесли  зміни  до програми благоустрою  міста та дорожньо-мостового господарства.

   Одностайно депутати  затвердили Угоду про співпрацю  між Мцхетським муніципалітетом (Грузія) та Миргородською міською радою (Україна),  цільову програму відшкодування частини відсоткової ставки за залученими кредитами для населення та ОСББ на стимулювання впровадження енергоефективних заходів на 2015-2018 роки.     внесли  змін  у Порядок видачі дозволів на порушення об'єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів. Пов’язані  з землею питання, депутати  традиційно голосували блоками після обговорення.

У різному депутати висловлювали свою  пропозиції щодо виділення землі учасникам АТО, санітарного стану міста, питань, пов’язаних торгівлею, роботою  комісії щодо надання послуг з тепло постачання та водовідведення  комунальними підприємствами.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]