Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Від творчого педагога – до творчого вихованця
2015-06-05

Бути гарним педагогом – це бути справжнім реформатором майбутнього життя України, бути Апостолом Правди і Науки

С.Русова

Освіта є соціальним інститутом, через який проходить кожна людина, набуваючи при цьому рис особистості, фахівця і громадянина. Завдяки діяльності педагога реалізується державна політика у створенні інтелектуального, духовного потенціалу нації, розвитку вітчизняної науки, техніки і культури, збереженні та примноженні культурної спадщини й формуванні людини майбутнього. Усе це може реалізувати лише педагог із високою професійною компетентністю, розвиненими творчими, дослідницькими здібностями, високим рівнем конкурентоздатності, ерудованості, здібностями до безперервної освіти. Одним із елементів безперервної освіти педагогічних працівників є їх участь у традиційному ярмарку педагогічних технологій «Творчі сходинки освітян міста», який проводиться за ініціативи методичного кабінету відділу освіти в кінці навчального року та має на меті популяризувати кращі педагогічні здобутки. Це своєрідний підсумок творчої роботи педагогів Миргорода.

            На цьогорічний ярмарок педагогічними працівниками навчальних закладів та методистами методичного кабінету було представлено більше 130 робіт. Це друковані методичні посібники з навчальних предметів, науково-методичні розробки з питань організації освітньої, виховної та методичної роботи в загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладах, педагогічні портфоліо, навчально-виховні проекти, електронні посібники.

            Вагомий творчий доробок представили педагогічні колективи ЗОШ №1 імені Панаса Мирного, СШ №5, ЗОШ №7, ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського, гімназія імені Т.Г. Шевченка, ДНЗ №7 «Яблунька», ДНЗ №10 «Веселка», ДНЗ №12 «Світлячок», СЮТур та ЦЕНТУМ. Змістовним наповненням, глибиною висвітлення, системністю та актуальністю поданих матеріалів відзначаються роботи педпрацівників: Семенчук В.Ю., Кічайкіної В.В., Яценка І.О. (ЗОШ №1 імені Панаса Мирного); Мастюк С.О., Горобця С.М. (СШ №5); Мовчана Л.В. (ЗОШ №7); Плотнікової І.В. (ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського); Бодрової Л.М., Савастеєнка В.В., Савастеєнко О.С. (гімназія імені Т.Г. Шевченка); Кошельнікової Л.А. (НВК «Гелікон»); Дяченко Н.М. (ДНЗ №7 «Яблунька»); Ксьонз А.Л. (ДНЗ №10 «Веселка»); Короленко Т.П. (ДНЗ №11 «Теремок»); Маслової А.О. (ЦСРДІ); Кіріченка І.І. (СЮТур); Невєрової Ю.В., Усатенко О.О. (методичний кабінет відділу освіти).

            За час роботи ярмарку його відвідало близько 200 педагогічних працівників навчальних закладів міста. А це говорить про зацікавленість педагогів у пошуках нових креативних підходів до організації навчально-виховного процесу, про підвищення їх професійного рівня. Відвідувачі високо оцінили творчі надбання колег, схвально відгукнувся про цьогорічний ярмарок і директор Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації Є. Лєнський, який принагідно завітав на нього.

            Цьогорічний ярмарок педтехнологій «Творчі сходинки освітян міста» став справжнім розмаїттям творчого пошуку наукових відкриттів та напрацювань і вкотре засвідчив, що в навчальних закладах нашого міста працюють творчі. активні й ініціативні педагоги, які здатні забезпечити високий і якісний освітній процес.

 

Т.І. Даценко, завідувач методичного кабінету відділу освіти

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]