Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вечір пам’яті поета Віктора Баранова
2019-10-21

У Миргородській міській публічній бібліотеці для дорослих ім.Д.Гурамішвілі відбувся вечір пам’яті поета, прозаїка, перекладача і культуролога Віктора Баранова «Найщемкіший в цілім році дотик», в якому взяли участь і студенти Університету третього віку.

Ім’я цього поета добре відоме як в Україні, так і за межами нашої держави. На захід завітала і його дружина Лідія Петрівна Баранова. Вона розповіла, що Віктор Баранов народився 14 жовтня 1950 року в селі Кривуші Кременчуцького району Полтавської області. Любив свій рідний край, своїх батьків, був шостою дитиною у сім’ї і виріс у любові. Полтавська земля завжди надихала поета. З-під його пера вийшли популярні серед читачів збірки повістей та оповідань, гумористичних творів і літературних пародій. Він був дуже працьовитою людиною, Головою Національної спілки письменників України, заслуженим діячем мистецтв України, лауреатом багатьох літературних премій, головним редактором літературного журналу «Київ».

Одним із найвідоміших віршів нашого талановитого земляка є вірш-звернення, вірш-заклик «До українців», який був написаний у 1989 році і давно вже став піснею, яка пробуджує наші душі і серця. Скільки душевного болю і гіркоти в поетових словах. Не від хорошого ж життя доводилося йому нас, українців, соромити і закликати бути українцями.

Вірші поета дуже щирі, хвилюючі, емоційні. Вони надихають читача любити рідну землю, свою Україну, материнську мову. Нехай його твори пробудять у наших душах любов до ближнього, до рідного краю, до України.

Наш земляк Віктор Баранов назавжди залишиться в українській історії, у серцях всіх українців як людина великого таланту і щирої та щедрої душі, - повідомили у Територіальному центрі соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) Миргородської міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]