Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Веб-портал Пенсійного фонду – зручна форма індивідуальних послуг
2017-09-06

Одним з основних пріоритетів діяльності Пенсійного фонду України є підвищення якості обслуговування громадян. Зокрема, зменшення необхідності особистого відвідування та витрачання часу , а також підвищення якості своєчасного та доступного інформування громадян про зміни в пенсійному законодавстві, їхні права і обов'язки. З огляду на ці завдання,  створено веб-порталу Пенсійного фонду України, який розпочав роботу з 1 жовтня 2012 року.

Створення веб-порталу електронних послуг дає можливість зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду України, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення в управління Фонду.

Веб-портал надає електронні послуги кожній особі індивідуально та працює з дотриманням вимог до захисту інформації. Щоб сторонні особи не змогли скористатися персональними даними, інформація надходитиме у такому вигляді, що за нею буде неможливо ідентифікувати особу. Це  зроблено з метою захисту  даних.

Всі послуги, надані веб-порталом, абсолютно безкоштовні.

Веб-портал надає можливість отримання різнопланової інформації.

Застрахована особа (працівник), яка зареєстрована на порталі, може отримувати дані з системи персоніфікованого обліку. У них вказано,  роботодавці, які подавали звіт за цю особу, суми заробітної плати, що були нараховані, скільки днів для стажу зараховано в результаті сплати тощо. Також вказується спеціальний стаж (за його наявності). Все це дає можливість контролювати свого роботодавця.

Пенсіонери – користувачі порталу мають змогу, не виходячи з дому, отримати такі відомості з власної пенсійної справи:

  • назва Закону України, згідно з яким призначено пенсію;
  • вид пенсії;
  • сума призначеної пенсії, з урахуванням надбавок, підвищень, додаткової пенсії, цільової грошової допомоги, пенсії за особливі заслуги перед Україною, індексації та інших доплат до пенсії, встановлених законодавством;
  • дата закінчення виплати пенсії (для пенсій, призначених на певний строк).

На порталі також багато довідкової інформації: від текстів законодавчих актів до графіку прийому керівництва Пенсійного фонду й адрес управлінь ПФУ в областях. Громадяни ї застраховані особи зможуть довідатися, наприклад, про умови, порядок призначення, перерахунку та виплати пенсій, про порядок одержання та використання свідоцтва про загальнообов”язкове державне соціальне страхування, тощо.  Наведено зразки бланків, заяв, інших документів.

Для  зручності процедура реєстрації на веб-порталі максимально спрощена. Найбільш тривалим  етап особистого звернення до територіального органу Пенсійного фонду для оформлення заяви на реєстрацію. Це необхідно для виконання вимог щодо захисту персональних даних.

Як зареєструватися на веб-порталі ПФУ:

  1. Звернутись до Миргородського об'єднаного управління  Пенсійного фонду України для оформлення заяви. Внесені у заяву відомості перевіряються, вносяться до інформаційної системи Пенсійного фонду. Після чого друкується розписка про одержання заяви особою, а також  «реєстраційний код».Цей код необхідний  для реєстрації на Веб-порталі.
  1. Завершити реєстрацію необхідно зайшовши на Веб-портал Пенсійного фонду в мережі Інтернет (‘http://portal.pfu.gov.ua) обравши пункт меню «Реєстрація на порталі».

При наявності електронно-цифрового підпису (ключ ЕЦП) громадяни  мають можливість швидкої реєстрації. Крім того,   функціональні  можливості порталу значно поширюються для  користувачів з ключом ЕЦП.

Консультації щодо реєстрації також надаються працівниками управління  за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 107, к.6, тел. 5-23-49.

 

                                                             Інформаційно-консультативна служба 

                                                             Миргородського об’єднаного управління                                                 

                                                             Пенсійного фонду України

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]