Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Валерія Сергєєва - переможниця IV обласного конкурсу «Буктрейлерів»
2018-12-03

У Полтавському ОЦЕВУМі відбувся ІV обласний конкурс відеороликів, презентацій та буктрейлерів серед літературно обдарованих дітей закладів позашкільної та загальної середньої освіти. Почесне перше місце у другій  віковій категорії  в номінації «Буктрейлер» журі одностайно присудило учениці 11-Б класу Миргородської ЗОШ №1 ім. Панаса Мирного Валерії Сергєєвій.

Згідно з  конкурсом, кожен учасник мав представити на розсуд  поважного журі власну збірку поезій та підготувати буктрейлер, тобто коротенький відеоролик, який несе змістовну інформацію про автора та його видання.

Оцінювало учасників почесне журі у складі: Вовченко Галина Василівна – поетеса, провідний бібліотекар відділу соціокультурної діяльності Полтавської обласної бібліотеки імені І.П. Котляревського; Каджая Сергій Джумберович – керівник приватної групи розробників програмного забезпечення; Мошенко Сергій Миколайович – фотограф Міжнародного порталу «Geomertria» міста Полтави.

До створення конкурсного дебютного примірника поетичної збірки під назвою "ГОЛОС" та буктрейлера  для участі у даному культурно-освітньому проекті окрім самої авторки долучилася також команда друзів та однодумців талановитої юної поетеси - це викладачі та учні Миргородської ЗОШ №1 імені Панаса Мирного, серед них: Кононенко Наталія Анатоліївна – заступник директора  з навчальної роботи; Шинкаренко Світлана Володимирівна  - заступник директора  з виховної роботи, викладач української мови та літератури; учень 11 класу Арсен Шумейко; поетеса, громадський діяч - Людмила Шумейко.

Перемога на обласному конкурсі для Валерії Сергєєвої стала черговою сходинкою на поетичному Олімпі.

Вперше Валерію, як талановиту поетесу, миргородчани - шанувальники обдарованої молоді, відкрили для себе два роки тому. Її численні творчі доробки вражають своєю глибиною, купають у барвах неперевершених слів та образів, читач  неначе проходить  крізь невидимі світи, оновлюється й  збагачується душею, починає відчувати Всесвіт на дотик.

Навесні 2017 році Валерія стала переможницею загальноміського конкурсу "Молоді літератори Миргорода". Активно долучається до діяльності міського молодіжного літературного об'єднання "Білий Кінь".

Восени 2017 року юна поетеса вражає своєю творчістю вибагливих слухачів, серед яких присутні члени Національної спілки письменників України у  Полтавській обласній універсальної бібліотеці імені І. П. Котляревського; дає змістовне інтерв'ю для обласного радіо.

2018 рік  став для Валерії надзвичайно щедрим на літературні досягнення та звершення. На початку року вона запрошена до складу журі ІІІ загальноміського конкурсу "Молоді літератори Миргорода".

11 березня цього ж року презентує свою творчість широкому загалу - проводить загальноміську авторську літературно-мистецьку зустріч під назвою "Заримовані символи" у стінах Миргородської ДМШ імені  А.П. Коломійця.

Поезія Валерії Сергєєвої  - тендітна й щира, пронизлива і трепетна, надзвичайно інтелектуальна та сповнена глибокої життєвої мудрості.  

Щиро вітаємо переможницю і бажаємо нових творчих злетів та досягнень на літературній ниві!

 

                                                                                            Людмила Шумейко,

                                                               Голова Миргородського молодіжного

                                                         літературного об’єднання «Білий Кінь»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]